Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/23773-dacia-logan-prestige-1-6mpi-16v-105cp.html)

Sl1V3R 15-11-06 07:22

Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP

Ma gandeam eu la asta...oricum jantele nu sunt asa,sunt capace are praguri cu dacia si oglinzile sa ma uit mai atent la ele,ca asa nu prea imi dau seama...

Evil Yuri 15-11-06 08:26

Am observat ca indiferent de motorizare, Loganurile ies cu urmatoarele elemente de pe Prestige :
-semnalizari triple albe
-eleron incorporat in portbagaj
-buton deschidere portbagaj
-capace model nou (cu jante de aliaj inca nu am vazut)
-masca vopsita in culoarea masinii complet

In schimb, ce NU am vazut:
-bari vopsite integral
-oglinzile noi
-ceasurile de bord vopsite in alb
-volan si schimbator imbracate in piele
-jante de aliaj

Pot exista neconcordante cu realul in ceea ce am scris mai sus, pentru ca nu am stat la o examinare amanuntita.

PS: ciudat, dar am vazut cateva loganuri cu semnalizari albe si grila vopsita, dar fara eleron si buton deschidere portbagaj. Deci a trebuit sa-si termine Dacia stocul de piese "vechi".

fuzzy 15-11-06 15:17

elementele astea sunt "optionale" la buzunarul consilierului... daca vrei si alte elemente am vazut ca doar tre sa dispui de bani... in rest se rezolva tot... poti sa iti faci si prestige cu motor de 1,4 ;) daca vrei...

Sl1V3R 15-11-06 17:13

Pai asa e loganu din poza...

George_P. 19-11-06 23:57

Quote:

Originally Posted by fuzzy (Post 623666)
elementele astea sunt "optionale" la buzunarul consilierului... daca vrei si alte elemente am vazut ca doar tre sa dispui de bani... in rest se rezolva tot... poti sa iti faci si prestige cu motor de 1,4 ;) daca vrei...

Nu merge,Prestige e Prestige,nu dispui de piele pe volan sau pe schimbator si la Ambition de ex sau la Laureate.

Pentru Prestige nu exista alta motorizare decat cea pe 16v si optionalele la fel,tot pentru aceasta varianta.

In rest,am mers si eu atat cu Prestige cat si cu MCV-ul si intradevar se simte diferenta de greutate dintre cele 2,cand am vrut sa fac o depasire mai "sportiva" cu break-ul,eram cu pedala la fund in a 3a pe la 60 si dabea dabea,pe cand cu Prestige se simte ca-i mai agera unpic,mai vioaie,iei 90 intr-un interval de 50-60m,NU IN FORJA.

Stati linistiti ca are tamburi pe spate dar franeaza foarte foarte bine si ABS-ul chiar isi face treaba,testat 100%.

Ce am mai auzit din gura lumii,ca cica la vreo 120 km/h,face motorul zgomot in asa fel incat nu te mai auzi in masina deloc. Nu stiu ce sa zic,nu cunosc,doar am auzit...

P.S: Noua forma a schimbatorului,mai ales acela imbracat in piele,e mortal:D

fuzzy 20-11-06 15:32

stai linistit ca merge... capul schimbatorului si volanul sunt chiar printre cele mai usor de schimbat... numele prestige este dat in principiu de model, dar daca dispui de bani si un pik de tupeu, poti cere sa iti faca un prestige cu motor dci... am vazut deja prestige-uri cu spoilerul fata de la MCV si mie cel putin mi se pare ca arata intr-adevar bine...

diferentele notabile la prestige sunt cam asa:
-volan + schimbator in piele (se poate si la alt model)
-motorul cu 16 valve (daca iee alt model poti sa il faci sa semene leit cu prestige)
-discurile de frana pe fata (care se pot schimba in service, oricum...)
-spoilerele fata-spate vopsite integral in culoarea caroseriei (deja s-a facut la mai multe loganuri)
-bord total diferit si cu design special fata de celelelte modele (care se potriveste oricum la logan si doar tre sa il "cumperi" de undeva ca sa il schimbi)
-eleron incorporat in caroserie (care deja il vad peste tot la aproape orice alt model)
-buton de deschidere portbagaj (idem cu ce am scris mai sus)
-grila de la radiator vopsita in culoarea caroseriei (same here, idem, likewise, tot asa, la fel... :lol:)

cam astea sunt (restu nu mi le aduc aminte acum, dar oricum nu conteaza asa de mult...)

in principiu concluzia e ca prestige NU are atat de multe elemente diferite fata de loganul obisnuit in afara de motorizarea care il face deosebit printre celelalte modele...

edit: acel zgomot la 120... e de la motor dar se aude si la diesel si la benzinarul normal de 1,4 sau 1,6... si nu e chiar asa deranjant fiindca nu e chiar asa puternic, adika mie cel putin nu mi se pare... e totusi inca o Dacie :evil:

George_P. 20-11-06 21:01

Ma rog...eu stiam ca nu se poate.

Aia de la Adras din Drumul Taberei asa mi-ai spus,ca elementele de pe Prestige sunt strict pentru Prestige.

Deaia si spre mirarea mea,nu este piele in MCV sau bordul acela pe fond argintiu,fie el si full option.

;)

fuzzy 20-11-06 21:03

eu nu ma refer la optionalele scrise pe hartie... ma refer la faptul ca daca dispui de bani si vrei un ambition cu bord de prestige si cu spoiler fata de mcv dai spaga la consilier si apoi la baietii din service si te rezolva... asta daca vrei neaparat... teoretic poti chiar sa faci si chestia aia cu prestige in afara si inauntru motorul dci de la mcv... da iti trebe ceva gargauni la capshor... sau doar niste bani in plus cu care nu ai ce face :p

sortex 20-11-06 22:22

am vazut azi logan 16 si avea doar butonu ala de la portbagaj si bordu parca :))

ShinyG 18-03-07 09:19

Lumea e sceptica cu privire la potentialul unei Dacii de a atinge 200 la ora. Eu am Logan Prestige dar n-am terminat "rodajul" de 6000 de km inca. Dupa ce trec de valoarea asta, o sa incerc un test de maxspeed.
Ceea ce va pot spune sunt urmatoarele valori:
95 in a2a
140 in a3a
180 in a4a
:D
Ca poveste "mia zis mie un nene" va spun ce mi-a spus si mie un domn la costum intr-un VW Golf 2.0TDI la o spalatorie la un pahar de vorba:
Spunea ca venea de la Pitesti cu Golfanu si o ardea pe la 200 cand in spatele lui s-a propotit un Logan. Mirat de ce Logan prinde 200, omul a incetinit, si s-a lasat depasit... Atunci a vazut ca era un Logan 1.6 16v!

Povestea e la mana a2a asa ca sa zicem ca n-ar fi de incredere, dar 180 intr-a 4a am prins eu personal, deci parerea mea sincera este ca Prestige poate prinde 200 km/h. Sper sa pot reveni cu niste poze cat de curand!

B-64-MVP 18-03-07 23:25

eu cu 8v al meu i-am da i a4-a 170 deci e de crezut ceea ce spui u cu 16 v tau.......si treaba cu rodaju nu cred ca mai e valabila, dar faci cum crezi.....

sKyNeT 19-03-07 00:21

no offence dar voi de unde ati aparut ? de pe marte? a ajuns loganu masina de curse ca sa mearga cu a 4-a la 180 ?:rolleyes2

Bogdan_mb 19-03-07 16:31

Quote:

Originally Posted by ShinyG (Post 804008)
Lumea e sceptica cu privire la potentialul unei Dacii de a atinge 200 la ora. Eu am Logan Prestige dar n-am terminat "rodajul" de 6000 de km inca. Dupa ce trec de valoarea asta, o sa incerc un test de maxspeed.
Ceea ce va pot spune sunt urmatoarele valori:
95 in a2a
140 in a3a
180 in a4a
:D
Ca poveste "mia zis mie un nene" va spun ce mi-a spus si mie un domn la costum intr-un VW Golf 2.0TDI la o spalatorie la un pahar de vorba:
Spunea ca venea de la Pitesti cu Golfanu si o ardea pe la 200 cand in spatele lui s-a propotit un Logan. Mirat de ce Logan prinde 200, omul a incetinit, si s-a lasat depasit... Atunci a vazut ca era un Logan 1.6 16v!

Povestea e la mana a2a asa ca sa zicem ca n-ar fi de incredere, dar 180 intr-a 4a am prins eu personal, deci parerea mea sincera este ca Prestige poate prinde 200 km/h. Sper sa pot reveni cu niste poze cat de curand!

Nu faci daca te rog un film de la 0 la 180 ? sau sa se vada ca merge in viteza a 4-a cu atata ?

fuzzy 19-03-07 17:08

dublez ce a scris si wtcvictim... chiar sunt curios sa vad asa ceva... pana atunci nu vreau sa spun nimic....

ShinyG 26-03-07 23:04

O sa fac un thread cu votare, sa vedem cine mai vrea sa vada masina la 180 intr-a 4a :P
Multumesc celor care au curajul sa ceara justificare! O sa fac tot posibilul sa aduc o demostratie valabila, doar timp sa am...

All times are GMT +2. The time now is 02:52.

- Copyright 2026 4Tuning