![]() |
Re: Viteze maxime la Skoda!
oktavia 1,6 benzina a 2- atreapta.... si 95 km/ ora si un set de segmentzi :)))
nu hiar ..... dar dupa o gramada de forja, la schimbat, inainte se decupleze, ... flame pe evacuare, si multzi multzi km in cartodrom ... dupa 25.000 de km, segmentzi de ungere sau dus :D oricum...... acum merge bine ..... dar 200 inca nu am prins pe loc drept ...... doar in panta 210 |
Quote:
|
stiam..... mersi
|
Quote:
In fine. Hai sa discutam de viteze maxime si nu de pante de nu stiu cate grade. |
fratzilor....skoda O2 prinde si 210... vb din prorpie experientza... nush dak mai ducea dar..... e suficient kt sa-i lase o imensa durere in capul pieptului :( - nu voi mai incerca a 2-a oara, asta e sigur !!!! - VITEZA UCIDE - NU FITZI INCONSHTIENTZI !!!!
|
fratzilor....skoda O2 prinde si 210... vb din prorpie experientza... nush dak mai ducea dar..... e suficient kt sa-ti lase o imensa durere in capul pieptului :( - nu voi mai incerca a 2-a oara, asta e sigur !!!! - VITEZA UCIDE - NU FITZI INCONSHTIENTZI !!!!
|
Gogu, noi vb de lucruri reale, de aia cred ca ne-ai mintit. de aia te-am combatut.
m2lcule, nu viteza ucide, ci oprirea brusca ! |
Quote:
|
si sa ai masina. ca degeaba mergi tu drept daca masina trage...sau ai rveo pana la 200 la ora.
asa ca topicul asta nu prea e indicat. cine stie ce nebun mai incearca sa ne arate ce stie el si masina lui, mai icearca rveo poza si la viteaza aia pe drumurile din ro....il vedem la stirile de la ora 5.... |
Si cu faza asta ai dreptate. Io mi-am permis sa fac ce am facut pt ca era masina noua. Acum ca a facut 2 ani si s-au mai uzat piesele o s-o las mai moale ca pana la urma fierul tot fier e si nu se stie niciodata cand te lasa (de obicei: cand ti-e lumea mai draga).
|
pai si cand e masina noua aceeleasi prob apar. plus ca fiind noua nu o cunosti de ajuns. nu e bine oricum.
|
In mare parte ai perfecta dreptate, dar cand e masina noua esti mai sigur pe ea. La o masina noua sansele sa te lase ceva sunt mult mai mici decat la o masina cu 2-3 ani vechime. Nu luam in calcul faptu ca ai mers 3 zile cu masina si dupa aia te duci la 200 Km/h pt ca aia chiar ca e inconstienta, dar dupa juma de an poti sa zici ca iti cunosti masina destul de bine.
Oricum, cum ai zis si tu: Oricum o dai cum o intorci tot nu e bine ce facem; dar asa e omu: pana nu o pateste nu se invata minte. |
am ajuns la superba viteza de 240 in linie dreapta spre campina (pt cine stie) cu octavia 2 - 1.9 TDI si .... fara cip tuning - mashina o am postata pe forum - deci... se poate ;) - astept discutizii - atzi vrut dovezi - acum le avetzi !!!!
|
1.9 TDI, 105 cai si 1400 de kg, cu cutia stock? si poza fara pic de miscare???? la 240??? si marmota ce zicea???
|
nu zic ca nu e posibil..da cum naiba consuma doar 8,5% consum instant ?? la mine octavia tour 1.6 mpi ..consuma de rupe de la 130 in sus..nu stiu exact cat..da mult..
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:57. |
- Copyright 2026 4Tuning