![]() |
Re: Symbol 1.5 DCi TR-01-RLJ
12 Attachment(s)
poze cu ce s-a mai lucrat pe la masina:
- colantat plafon negru lucios - colantat stalpi negru lucios - colantat oglinzi negru lucios - montat arcurile sport - numerele prinse in holsuruburi negre si stearsa marginea neagra - adaptat o izolatie la toba de esapament de pe un golf 4 ca nu avea urmeaza: - grile tip fagure adaptate pe rama originala - semnalizari aripi led alb - semnalizari far bec din ala gen oglinda - o antena mai scurta - niste modificari la muzica: schimbat statia cu una monobloc, o cutie mai mare la subwoofer, schimbat boxele de pe spate cu unele mai mici si montate in suporti de fibra in stalpii spate - intr-un viitor mai indepartat niste jante mai mari(16 sau 17) |
Cat de bine poate sa arate :shock: felicitari , sa ai grija de ea
|
multumesc!
|
Masina arata ff bine.Felicitari!!!Vreau sa te intreb ceva,ai numai arcuri sau ai schimbat toata suspensia si daca da ce firma?
|
Buna, as vrea sa stiu si eu daca pot sa pun instalatie xenon h1 55w 4300k pe niste faruri angeleyes cu lupa pe faza scurta, doar ca sunt o firma turceasca si nu stiu daca rezista lupa si plexiglass-ul, se poate monta asa ceva pe ele?
-firma farurilor este junyan |
Quote:
florin_tuner ti-am dat pm. |
masina a facut o plimbare pe la munte de vreo 1200 de km cu un consum mediu de 5.5/ 100 km, o sa pun si poze dar nu acum.
in viitorul foarte apropiat(aproximativ 2 saptamani) va primi grile tip fagure.... |
10 Attachment(s)
poze cu titiu de pe la munte si ........
am analizat problema cu grilele tip fagure si am ajuns la concluzia ca trebuie facute rame din fibra pentru grilele cu sita deoarece daca le tai pe astea originale o sa se vada niste gauri mari si ciudate pe margini, deocamdata renunt la idee si cand o sa am bani o sa le fac asa cum trebuie sau modific toata bara fata ca mi-a venit alta idee. |
salut, ti-am vazut masina prin Floreasca, e misto!
|
multumesc, de ce nu mi-ai dat un semn? poate o vedeam si eu pe a ta, ca din poze arata super.
|
Imi place masina . O vad mai mereu in regie.
Insa jantele nu sunt ce trebuie . |
multumesc, mie imi plac asa cum sunt jantele ca doar leam luat noi. le-as schimba cu unele pe 16 dar nu cred ca prea curand. urmeaza incalzire in scaune saptamana viitoare si o cotiera daca reusesc sa ii fac un suport mai special(datorita spatiului ingust dintre scaune)
|
Nu poti vopsii dopurile alea de la senzorii de parcare? Cred ca ar arata mai bine in culoarea masinii .
In caz ca reusesti ceva cu cotiera , te rog frumos sa faci un tutorial ceva , ai fi de mare ajutor ! |
nu le vopsesc deoarece o sa-mi dea o eroare de apreciere a distantei si nu ma deranjeaza nici asa negre. stiu demult ca nu merge nicio cotiera pe clio, doar foarte putini au reusit sa isi puna, eu o sa incerc cu o cotiera de logan(care intra la fix intre scaune deasupra rotilor de reglare a spatarului) suporti cotierei vor fi confectionati de mine "custom made" ca sa nu ma incurce la centura sau la reglajul scaunelor, adica: partea de jos lata, prinsa prin 4 suruburi de partea inferioara a sinelor scaunelor(partea fixa a sinelor), piciorul cotierei foarte ingust( aprox. 4-5 cm) iar in partea de sus unde vine fixata cotiera o placa de tabla sudata de picior si cu gauri de fixare a cotierei.
|
Salut,
Arata f bine ... spune-i si mie unde ai colantat capacele oglinzilor ! Nu se zgaraie colantul cand le culisezi ? Ms ! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:24. |
- Copyright 2026 4Tuning