![]() |
Re: Oltcit Club 12TRS - OT 20 ALL
Quote:
pretul gpl-ului nu il syiu inca, m-am cam grabit cu anuntul ca nici nu m-am interesat cat mai merge o instalatie second, dar ma interesez si iti spun , sau imi poti face o oferta |
...ok ..il astept pe urmatorul care sa ma traga de urechi ... :P oricum mai devreme sau mai tarziu o sa ajungeti si voi acolo unde am ajuns si eu ..desi nu credeam ... si unde au ajuns si altii care au investit mai multa pasiune si mai multa munca in oltcit fata de cat am investit eu
|
toti am trecut sau trecem prin asta :-)
deci, cand ai oltcit, pasiunea n-are limite :-P |
Quote:
|
piese inca se gasesc, mai ales sh, s-au dezmembrat cu miile, insa pasiunea se gaseste mai greu :-)
|
Daca pasiunea se gaseste greu...banii de unde vin? pica din cer?:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
asa o fi ... mai ales ca unele piese nu prea merg sh ...:) si culmea nici nu se prea mai gasesc noi ... cat despre pasiune cand incepi sa nu ai voie sa faci aia ..nici ailalta ... deja te gandesti sa il lasi in plata domnului de oltcit |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Legat de piesele de rezerva se gasesc destul multe in momentul de fata, avand in vedere ca Oltcit-ul nu se mai fabrica din '95 si au mai ramas foarte putine in circulatie. |
george am spus eu altceva? tot ce spui si tu am spus si eu ... si chiar stiu ce poate un oltcit bine pus la punct si condus fara mila la limita ... indiferent de vreme, uneori si cu inconstienta ... doar ca unii inca cred ca oltcitul e inca ce era acum 25 de ani ... de fapt chiar masina inca mai e ce era acum 25 de ani ... doar ca s-au schimbat partenerii de trafic ...
|
normal ca nu se compara cu o masina cu servo , ac , climatronic , injectie , nu carburator care e infunda, geamuri heliomate , etc... , majoritatea au alta masina pe langa oltcit , eu neavand ma duc cu ea in toata tara, nu m-a dezamagit decat o singura data cand am fost pana la onesti si mi s-a rupt cablul de ambreaj. normal ca nu am gasit si am fost la dezmembrari si am luat unul de la nustiuce masina si l-am adaptat la oltcit, in 2011 am facut 50.000km prin tara si nu stiu de unde prostia cu 4 prezoane in afara tarii ca in ungaria am vazut un oltcit RM de alba.
oricum ideea e ca si daca imi voi lua alta masina oltcit-ul o sa il tin pana o sa se epuizeze toate resursele , ca imi e drag de el si sa tin si io cat pot de mult pasul cu participantii mai noi la trafic , de aia am alarma inchidere geamuri electrice |
Quote:
deci, m-am dat de gol, asta e, dar din pacate a fost pe langa poarta :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning