![]() |
Re: E30 - S50B30 Twin Turbo Touring
apropo de amortizoare de ce nu sunt toate galbene?
made by konynu cred ca sunt kony 100%, |
cred ca sunt mai degraba 73% koni
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
uite amortizoarele
|
Nu mam referit ca ne minti,pur si simplu te_am intrebat deoarece am si eu pe masina kony si nu scriie made by kony.......*****ie kony made in holland.si de culoare sunt toate galbene...dar ma gandeam, daca sunt fk poate are ceva de la kony de exemplu reglajul dar in rest sunt fk..
Numai bine |
Sunt mai vechi :) 2005
|
Nu e domne, sunt replica amortizoarele alea, ai sudat tu o bujie in capu' tijei si zici ca s koni:lol: mereu tre sa fie unu sa nu ii convina ceva :))))
|
:lol::lol: Eu am cumparat suspensia pentru jambe si amortizoare, arcurile de le am de la o suspensie kw, era culmea sa nu fie ce cautam :)
|
Am mai achizitionat kit blocare vanos VAC Motorsport si astept niste fonduri pentru restul de piese de pe wishlist :lol:
Standalone VEMS Injectoare (?) Pistoane Wiseco 8.5:1 Set complet de garnituri Cometic MLS Arp la chiulasa. PS : Stay Touring ! :lol: |
2 Attachment(s)
au venit si restul de aparatori de noroi :)
|
nu lua wiseco( e un sfat prietenesc ,,,mai degraba o rugaminte ca sa nu plangi dupa motor) si pune arp-uri si la palier pt orice eventualitate si bine ca mi-ai readus aminte ...sapta care vine vin in buc si iti aduc si alea
|
injectoare ia-ti de 850 cc si nu uita iti repet NU UITA SA STRANGI GARNITURA DE CHIULOASA COMETIC LA 148 NM CA PE EA SCRIE 100 DAR ALEA SUNT LB/FT CALCULAT IN NM IESE 135 NM DAR TU STRAGAO LA 148 NOI AM STRANSO LA 148 SI DE 2 ANI MERGE BLANA CU 1,56 BAR
|
pai si ce pistoane sa-mi iau? cp, je? mersi mult.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:55. |
- Copyright 2026 4Tuning