![]() |
Re: E30 - ALPINA
mai pe scurt ...vrei sa il faci replica ALPINA din bani tai, ambitia ta...
din partea mea....SUCCES.....;) sal.... |
merci frumos ..asta in caz ca il mai tin ma gandesc sa il vand pacat de el ca e tipla pe tabla..
|
Quote:
|
Quote:
Bafta cu masina! |
Quote:
|
Quote:
Sincer tu nu te-ai fi enervat ? Nu tin cu LOPEZZ , nici macar nu il cunosc dar stii si tu Vlade ca nu este asa usor sa pui un urs pe picioarele lui cand nu ai o sursa de venit mare , ursu' este sac fara fund mereu gasesti sa-i faci cate ceva . Lopezz probabil ca este pasionat de masina asta , dar daca nu are bani nu are ce sa faca , o va face usor usor cand are si el banuti . |
Quote:
Bine spus din toate punctele de vedere ! |
guwy stie pentru ca si el a vizitat forumul de mic si e din alta generatie, generatie cu capul pe umeri trecuta prin viata. guwy respect pentru tine si pentru tot ce ai realizat. de cand esti pe forumul asta iti urmaresc posturile si tin minte si acum postul cand ti-ai luat primul urs si ai venit pe topicul lui dani sa te lauzi :D
pe iulian nu il bagati in seama pentru ca i s-a urcat la cap driftul si tuningul pisicii. daca tot suntem la capitolul comentat mai iuliane, spune-mi si mie daca eleronul tau chiar da bine pe masina, i l-ai furat cumva lui brian de pe eclipse? lopezz multa bafta, eu stiu ca pasionatii nu cedeaza asa usor |
Eu il respect pe lopezz pentru ca stiti de ce? sa va spun ,eu ma chinui de ceva timp sa strang bani pentru un urs pe care il visez cam de aproximativ 5 ani credeti-ma pe cuvant .Am ajuns sa-mi vand cam apsolut tot pana si aparatul foto profesional care era o mare pasiune pentru mine doar pentru a strange bani pentru urs si stiu ce inseamna sa nu te ajute chiar nimeni mai ales cand esti si la facultate si acolo alti bani alta distracite...asa ca lopezz usor usor cu multa rabdare le rezolvi pe toate si la sfarsit te vei bucura de rezultatul finit !Haideti sa nu mai fim rai ca doar suntem cu totii pasionati de masini aici si nu e frumos sa citesti ceva de genu ,,filtru de aer mai bine il arunci si pui un ciorap,,.Bafta in continuare si scuzati.ma daca am mai facut greseli de ortografie dar de 3 zile dorm cam 3 ore pe noapte .
|
Quote:
Eu stiu in primul rand cand am facut ursu' meu B 12 TAZ de cate ori m-am lovit de lipsa finantelor , in schimb am avut noroc cu prietenii mei care m-au ajutat ( DANY LAF , PAUL , DOBRE , CLAUDIU LAF , TWJ-U , Marius TXA ) mi-au dat multe piese cadou ... cel putin Dany si Claudiu mi-au dat la piese de nici eu nu le mai stiu numaru' , iar cand iti intra ursu in sange nu mai scapi de el toata viata ta ( uitati-va la HAI-u , KNS , Dany LAF-u , Dobre , Calin oameni cu capul pe umeri adica nu mai au 20 - 25 de ani sunt oameni cu familie , copii etc. si investesc ca nebunii in ursii lor ) , Jumy e un copil care a primit de la parintii lui ce a vrut , a avut noroc ca l-a sustinut tatal lui care este un om de nota 10 si a fost un tata intelegator , a facut eforturi sa fie fericit copilul lui . Pai eu cand Ii spune-am lu' tata sa-mi dea si mie bani sa-mi fac si eu ceva la urs stiti ce imi spunea : " Fiti-ar junghiu al dracu , pune mana si munceste daca vrei sa ai ceva al tau nu iti dau eu bani sa bagi in cazanu ala " si cu toate ca imi spunea lucrurile astea nu m-am descurajat niciodata , din contra mai rau ma ambitionam iar cand a fost gata sa merg pe strada cu el eram mandru ca am reusit sa-mi fac un urs al meu , ca nu era tipla mai erau o gramada de bani de bagat in el ( vopsitorie , jante .... lista continua ) dar puteam sa ma deplasez de colo , colo sa-mi fac treaba cu el . Probabil ca si Lopezz este ca mine , vrea si el un urs al lui dar nu are posibilitati financiare , daca avea bani crede-ti ca se mai complica cu asta lovit si rupt cum am facut si eu ? Mai mult ca sigur isi lua unu' tipla si gata nu mai avea batai de cap cu tinichigerie , bucsaraie , vopsitorie ... isi lua o caroserie buna Ii arunca un kit Alpina , o janta frumoasa si ce mai vroia el . Asadar nu mai judecati un pusti de 18 - 20 de ani care vrea sa-si faca dintr-un junghi de urs o masina frumoasa , mai bine il sustine-ti . Iar tu Jumy incearca sa-ti schimbi caracteru asta de " baiat " , nu vei avea nimic de castigat cu asta + ca lumea prinde boala pe tine ... asadar tu alegi sa stii poti sa fi respectat dar poti sa fi si injurat . |
Quote:
crede-,ma ca si acum regret ca am dat masinutza aia.......l-am luat de la tine cu inima deschisa......si m-am bucurat de el... app....inca mai traieste.....:D te-am salutat fratelo...;) |
Quote:
Voi cei care vorbiti mult si prost... Credeti ca noua, pasionatilor de E30 nu ne-ar fi placut sa nu mai stam sa ne carpim cu piese, sa avem toti caroserii drepte pe tabla si acte si sa avem numai piese de super calitate, chiar originale? Ei bine aflati ca da, dar din pacate nu toti au bugetul necesar si atunci cand iei un urs de la zero nu prea stii de ce sa te apuci, si daca mai patesti si o belea cu o lovitura... te-a cam dat peste cap Sper ca nu v-am plictisit cu postul meu dar nu m-am putut abtine sa nu scriu tot ce am gandit... Tine-ti minte: URSU` NU MOARE NICIODATA! P.S.: Sa ridice mana cei care nu si-au mai cumparat ceva pentru ei (tricou, parfum etc) de cand si-au luat urs...:D |
Quote:
Te salut si eu ! Quote:
|
Cum a vorbit Vladut ca un om mare :lol::lol::lol: bafta cu ursul lopezz si ia-o pe rand asa cum trebuie, nu te lasa influentat aiurea de nimeni care are intentia sa-ti bage chestii sub nas. Daca chiar iti doresti, o sa o scoti la capat...in ritmul tau.
|
Pentru Guwy si Vlad_18RLG am tot respectul pentru voi baieti , uite asa mai ridicati moralul unor pusti care sunt la inceput si din pasiune chiar se zbat si se lupta sa faca ceva si printre ei sunt si eu cu toate ca am 23 de ani si am observat ca sunt umpic mai mare decat voi dar eu sunt chiar la inceput si in general toti care suntem la inceput avem nevoie de sustinerea voastra.Ati dat dovada ca sunteti chiar mari pasionati de e30 si va urez mult succes in continoare !
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning