![]() |
Re: AUDI A4 B5
24 Attachment(s)
astazi (28.02.2011) progrese vizibile nu au fost, dar s-au facut mai mult decat ne propusasem pe ziua de astazi:
- am vb pt toate piesele ce-mi trebuie pt a face motorul, inclusiv toate garniturile si oringurile - am lucrat la ceea ce iubesc eu cel mai mult, ci anume la instalatia electrica, am tras toate firele pe pozitii, de la motorase la butoane, mai trebuie decat conectate intre ele - am spalat toate anexele de pe motor cu motorina, ramanand pt data viitoare blocul motor si chiuloasa (dupa ce polisez supapele si fac scaunele de supape) p.s. omu de baza la acest proiect se dovedeste a fi Gangstah, sper ca pe viitor sa se simta si cei care se bateau cu pumni-n piept ca o sa ajute. |
Quote:
astept sa vad ce ma aburesc.........till tomorrow my friends...!!!grass out..ch ch ch |
Tari ultimele poze cu grasu =))))=))) :lol:
|
maine sper sa termin cu interiorul, depinde cat timp pierd cu problemele de sanatate,
PLAN DE BATAIE PT MAINE - aspirata podeaua, - bagat mocheta, - montat scaunele fata + bancheta - aranjat portbagajul - spalat cutia de viteze si anexele de la motor, la spalatorie - facut suporti pt difuzoarele de usi fata, - polisat supapele si facut scaunele la supape p.s. daca fac toate astea maine sunt tatic, sau cat mai multe din ele |
Quote:
|
Ba, lasa ma nu fi tatic de la varsta asta.
Grasule unde vorbisi de faruri? |
Ovidiu, i-a lasă tu indicaţiile şi pune māna la treabă, păi se poate aşa ceva ?:lol:
|
Eu is la timisoara ba:lol::lol:. Iti dai seama ca daca eram acasa puneam osu:D, eu eram ala de da cheile=))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vineri va fi gata incinta cu tot cu difurile montate in ea si pe saptamana viitoare pe luni-marti sper ca va fi gata tot sistemul audio...... |
3 Attachment(s)
Quote:
- aspirata podeaua, - bagat mocheta, - montat bancheta - spalat cutia de viteze si anexele de la motor, la spalatorie (au fost spalate toate piesele de si din motor inclusiv cutia de viteze) - desfacuta chiuloasa si curate supapele si pregatita pt polisat si facut scaunele la supape astazi am primit si poze cu volanul ;;) |
Arata bine volanul:).Bafta la proiect in continuare:D
|
11 Attachment(s)
astazi (02.03.2011)
- polisat supape si facut scaunele la supape - facut adaptoarele pt boxele de fata - verificat cotele la arborele cotit si sunt perfecte - prinsa pedala de acceleratie, pt ca o rupsasem cand am scos mocheta |
Vad ca merge foarte bine treaba.
Grasule nu va vibra fata de usa? Ai in plan o insonorizare ceva? Si eu am difuzoarele prinse doar de fata de usa si vibreaza ca naiba. Ce zici gasim o rezolvare? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning