![]() |
Re: Manuale reparatii VOLKSWAGEN
Manualul tehnic pt.Golf 4 motorizare 2.0 85KW cod motor AZJ are cineva?Multumesc
|
Salut! Am gasit un SSP (germana) cu motor de 2.0 85 kw, dar nu e de Golf IV. Adica nu are codul pe care tu il cauti. E de la Golf IV Cabrio si are alte coduri. Daca vrei sa vezi despre ce e vorba, il pot pune aici, daca nu e prea mare.
|
OK.Te rog chiar sa il postezi.Componentele interne ar trebui sa fie aceleasi (1984CC).Mai nasol ca e in germana si nu cunosc nici un cuvint.
|
2 Attachment(s)
Salut!
Deci cum ti-am spus: este un SSP cu motorul de pe Golf IV Cabrio (~20 de pagini). L-am gasit si in engleza iar codurile le vezi acolo. Este ilustrat si poate te descurci si asa. Sper sa iti fie de ajutor, desi nu e mare lucru. |
salut. ma ajuta si pe mine cineva cu o schita de distributie la passat 1,9 tdi 130 cp si chiar un manual de reparatii va rog .cine are si vrea sa ajute sa trimita pe mail adresa [email protected] va multumesc .
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
ma poate ajuta cnva cu inchiderea? nu stiu ce are vacum-ul. se poate sa fie intrerupt pe undva?
|
Manuale reparatii VOLKSWAGEN
vreau si eu manual pt golf 5an 2004 , motor 1.9 tdi 105cp:D
multumesc |
Manuale reparatii VOLKSWAGEN
vreau si eu manual pt golf 5 an 2004 , motor 1.9 tdi 105cp:D
multumesc |
AS DORI UN MANUAL PT UN GOLF 3 1.8 benzina (scheme electrice etc.) si la fel pt unul de 2.0 daca are cineva??? VA ROG TARE FRUMOS
|
Quote:
|
Salut
Am nevoie de un manual de reparatii pentru golf 4, 1.4 16v. Mail [email protected]. Multumesc La multi ani si un an nou mai bun! |
Salut,
Am si eu nevoie de un manual de reparatii pentru un passat 3c 2.0tdi 140 cp 4 motion, cod motor bkp. Mercic, [email protected] |
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning