![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
Pana la urma o termin eu.......dar nu asa curand. 2 luni pauza de detasare :(. Pune pozele si daca vrea careva lamuriri i le dau eu.....si eventual o sa le mai pun eu apoi cand ii mai fac ceva.....ca in starea in care e acum nu am curaj sa ii fac poze decat de la distanta.
|
Super tari jantele de pe kadettul rosu :!:
Banuiesc ca nu este gsi nu ?? |
este GSI, dar d 8v
jantele...cum zice omu...sunt de curse... :P |
1 Attachment(s)
sal baieti. caut si eu o prelungire pt logan si toata lumea care o are imi spune ca e din pitesti cumparata. dar nu stiu d unde...eu sunt din buc. poate stiti si voi. ms frumos.
|
Quote:
|
dar de jantele mele ce parere aveti
|
2 Attachment(s)
le am pe masina si sunt de vanzare sau caut alte doua sa fac set
|
1 Attachment(s)
In stadiul asta las masina....dar peste 2 luni revin si ma apuc de ea. acum are rotile de iarna
|
Arata bine Kadett-ul asta.Ce anume vrei sa ii faci?
|
nu se spune...;)
dar se face... |
Quote:
|
Ai ceva de munca la ea dar eu zic k merita pt k arata bine masina ta.P.S.pana acum am trait cu impresia k tu ai un golf 2;probabil k din cauza avatarului.
|
Inainte sa imi cumpar masina nici nu vedeam alte marci decat golf 2 gti 16v si fiindca nu am gasit si s-a invit ocazia cu gsi-ul.....am luat opel. Dar nu regret alegerea facuta. Chiar vreau sa fac o liniuta cu un gti 16v.....dar singurul care l-am gasit se cam fereste de mine.....mai am pe cineva...dar tre sa astept.O sa am ceva de munca la ea si o sa muncesc si eu atat cat ma pricep.
P.s: GS-ul a facut a 3-a"victima....opel vectra 2006 150 de cai motorina...l-am ars cam greu....dar important e ca am fost primul. |
ti-am zis sa iti schimbi poza de la avatar macar...:P
|
2 Attachment(s)
poze cu STS lovit
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning