![]() |
Re: Cea mai frumoasa masina a momentului.
BMW 5 Series F10
|
3 Attachment(s)
Fisker Surf. Abia astept sa intre in productia de serie.
Attachment 2152090 Attachment 2152089 Attachment 2152092 |
Quote:
|
Quote:
Ma refeream in special la faptul ca ar fi pacat ca o astfel de opera sa nu fie produsa in serie. Ar fi o aparitie extrem de incantatoare printre atatea modele banale. |
Si Karma e superba dar asta e chiar speciala. Pretul cica va fi undeva la 100k usd si motorizarea: 2.0T productie GM (ma intreb daca nu-i acelasi care se pune pe unele Opeluri) + 2 electrice, deci ar trebui sa aiba un cuplu destul de misto.
De fapt, pretul masinii este mai mare (nici nu ma asteptam sa fie 50k asa ceva) dar alte costuri sunt chiar mici: taxe de 19xx CMC, consum mic, si daca motorul este acelasi cu cel de pe Opeluri inseamna ca si componentele sunt accesibile. |
Cred ca 2.0-ul turbo de la GM este de domeniul trecutului. Fisker a semnat recent un contract cu BMW, prin care constructorul bavarez se obliga sa le furnizeze americanilor pana la 100.000 de motoare turbo in patru cilindri pe an.
Revenind la Karma si Surf, sper ca celor doua modele sa li se alature si un Sunset de serie. :-) |
CL 63 :X
|
Marussia B1 si B2
http://www.goldenrider.com/wp-conten...B2-562x373.jpg Eu zic ca arata ambele super bine mai ales pentru categoria lor de pret(cca 100k $); de mult asteptam un car cu look de superbolid la un pret decent. Va dati seama ca in vreo 5 ani o s-o gasim pe piata SH la vreo 50k parai!? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Pentru mine asta ramane
http://www.hdwallpapers.in/walls/fer..._2012-wide.jpg |
3 Attachment(s)
Aston Martin DB9 Coupe
Honda NSX Bentley Continental GT |
1 Attachment(s)
Le Gran Coupe...
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
simplu A mea e..........
|
in cea mai mare parte cea mai frumoasa masina a momentului este o replica ("evolutie") a unor modele mai vechi gen: SLS, 911, fiat 500, mini (beetle nu prea:) )... sau care au influente clasice gen: bentley, aston martin si din nou mercedes.
deci cea mai frumoasa masina a momentului este o reeditare a unui model mai vechi. cel putin in 90% din cazuri. parerea mea :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning