![]() |
re: BMW E36 -fost 1.8is- 2.8 proiect
revin cu ceva poze noi si modificari:D
|
10 Attachment(s)
intre timp masina a primit gume noi noute 4 hankookuri v12 (205/40/17)
s-a facut clima digitala (au fost montate si ultimele conducte alea alea, masina neavand inainte clima deloc). panourile au fost tapitate in piele neagra ( se puteau mai bine dar si asa e bine) a fost schimbata caseta de directie si pompa servo, si montat un cd player (urmeaza sa caut unul original de bmw) si cam atata ar fii deocamdata. planuri de viitor ar fi , polisharea buzelor, reglajul directiei la perfectiune, semnalizari fumurii, si poate un pic lasata mai jos fata (poate),si eventual montat angeleysuri, si aicia sunt inca in dubii, si bonusul o sa primeasca in cateva saptamani, vadere din piele neagra impecabile :D |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
upp cu o mica noutate. volanul in sfarist a fost retapitat. si stopurile au fost facute fumurii thks to motzu:*
voi ce ziceti. dadea mai bine cu stopurile alea clare? sau cu astea fumurii? |
bine ca nu a patit nimic la tdr,arata mai bine smoked(contrastu dintre folia de pe masina si stopuri e pure sex:X)
|
Imi poti spune te rog cat te-a costat retapitatul?Ms.
|
A iesit fain volanul!Cat despre stopuri eu nu sunt adeptul aftermarket cand vine vorba de faruri/stopuri/semnalizari,am avut si eu unele de M aftermarket...doar ca unde ar fi trebuit sa fie incinta alba de la semnalizari avea un cacat portocaliu...le-am vandut,plus ca nu se asezau bine..tineau apa...Cele care le ai tu sunt ok d.p.d.v estetic si arata mai bine cu folie pe ele.
|
Poti sa imi spui te rog unde ti-ai retapitat volanul si cam la ce pret?
Multumesc! |
va multumesc pt sfaturi:P si pt cine este interesat de retapitat. volanul a fost retapitat de un tapiter din cluj si pretul a fost (250 de ron) eu zic ca nu a fost mult pt cum a lucrat si cum a iesit.:P
|
2 Attachment(s)
Cum ti-am zis si la intalnire, esti una din persoanele cu care vroiam sa stau de vorba. Masina e de 10+ , tu nu esti normal !
O sa-ti mai cer niste detalii pe viitor in legatura cu electroventilatorul ala, sti tu ce am vorbit . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Doamne , cat injura acum , nu stiam de unde dracu stiu eu masina asta.... cond colo uite a cui era :)))..felicitari pentru exemplar !
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:31. |
- Copyright 2026 4Tuning