![]() |
Re: Un fiat si un 10 in engleza...
1 Attachment(s)
Quote:
In alta ordine de ideei o sa pun si o poza cu bad-boyul aproape gata ! Te salut! |
E destul de reusit...Ca idee incearca in viitor sa faci rost de o camera foto buna sa faci niste poze de calitate.:D
|
Quote:
Poi pozele sunt facute la servicii(nu am aparat foto aici),si in primu rand o sa urmeze un set de poze profi dupa ce o sa termin toata treaba la masina,ca nu vad rostul la ce sa fac poze profii ,nu vezi cum arata zicii ca e dupa razboi :lol:v vorba unui pustii care a trecut cu maicasa de mana pe langa masina cand am muncit la ea si a intrebat-o pe maicasa :da de ce face baiatuu masina urata :lol:,cum ai observat si in primele paginii sunt poze facute cu telefonul iar dupa ce masina a fost gata i-am facut poze cu aparat foto :-P,ai un pic de rabdare ca o sa vina si alea. Ma bucura interesul tau pentru masinuta ;) Te salut |
Hai ca te misti bine, mai ai putin si o termini:D
|
Quote:
Intrebare e ok bad boy-ul? :lol: te-ai speriat cand ai vazut ce minunatie am facut prima data :lol: Te salut! |
Eu ma gandeam ca asa facai mereu poze cu telefonu:D..sincer acuma am dat interez calitatii pozelor:)
|
Quote:
Te salut! |
Este mult mai bine bad look'ul dar vreau sa o vad vopsita atuncea o sa se vada mult, mult mai bine8)
|
pai, ala nu e bad boy, e doar o chestie pusa pe capota. sper ca nu ramane asa.
|
Quote:
|
nu sunt rautati sike...stiu ce spun!
oricum...mai bn ca nu ti-a lasat comm jokerman...:P ei stiu la ce ma refer!;) |
Quote:
Te salut! |
comm me, dau comm back :rolleyes2 :lol:
|
Quote:
|
pai, eu am cazut ca ai conectat undeva de la mijlocul farului aprox pana in coltul din dreapta jos cu fibra. seamana cu cel a lui Bogdan-Low ( puntoul negru ). daca tot vrei sa revopsesti toata masina, fa un bad-boy drept care sa includa si aripile.
am lasat acel comment pentru ca ma asteptam sa fii mai calculat, sa faci totul ca la carte. bafta. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning