Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CORA 4Tuning Show & Sound (https://forum.4tuning.ro/237-cora-4tuning-show-and-sound.html)
-   -   "Cora 4Tuning Show & Sound"- 3 zile de tuning la Cora Pantelimon (https://forum.4tuning.ro/237-cora-4tuning-show-and-sound/22807-cora-4tuning-show-and-sound-3-zile-tuning-cora-pantelimon.html)

blowwind 03-09-06 23:18

Re: "Cora 4Tuning Show & Sound"- 3 zile de tuning la Cora Pantelimon

Quote:

Originally Posted by emmanuel (Post 541800)
Stai linistit blowwind ! Nu ma refeream la mine si stai in banca ta ca ala negru nu e al meu desi seamana !:D Al meu este Bleumarin si a stat in parcare ! Nu am o masina de "TUNING" dar ma mandresc cu faptul ca imi plac masinile si tuningul si ca nu sunt un vanitos care sa se simta mai important dc isi da unu' sau altu' cu parerea despre ce jante sau ce spoiler sau ce blowoff mi-am luat si ca m-au vazut pe nu stiu unde prin oras sau ....etc. Momentan nu dispun de fonduri pentru a realiza tot tuningu' pe care as vrea sa-l efectuez asa ca mai astept ! Eu tuningul il fac pentru mine nu pentru ceilalti ! Dc colegii si prietenii mei din club vor considera vreodata ca masina mea merita expusa o voi expune dar asta nu inseamna ca parerile altora ma vor influenta !

dupa cum ai vazut nu eram sigur ca opelul era al tau...d`aia si acel "cred" din paranteza ... nu a fost un atac ...a fost o remarca la comentariul tau in legatura cu cei de la insane ... toate cluburile au adus masini stock ... unele s`au invartit..altele au stat ... cert e ca erau stock si nu aveau ce cauta in tzarcul acela... :) ... oricum...cu bune sau cu rele...felicitari 4Tuning pt eveniment si la mai multe ;)

anduaox 03-09-06 23:20

cine are poze cu AOX'u va rog mult d tot ...

NightClubRacer 03-09-06 23:21

super tare azi!mai bine ca vineri si ieri!Bravo tuturor! ;)

emmanuel 03-09-06 23:21

Stiu si nu l-am luat ca pe un atac ! Scuze dc limbajul meu din postul anterior te-a facut sa crezi asta ! Dimpotriva m-am amuzat un pic! Numai de bine si asteptam sa creasca evenimentele de Tuning la un alt nivel chiar dc va mai dura 2-3 ani ! Noi tot aici vom fi ! Vom sustine tot ce se poate in domeniu ! Peace out !:D

TgM <Frost> 03-09-06 23:23

30 Attachment(s)
Poze si iar poze

Alex_gby 03-09-06 23:25

3 Attachment(s)
poze cu aox

FastAce 03-09-06 23:31

37 Attachment(s)
alte poze sry de claritate das pe tel fkte!sunt amestecate,dacia visinie e dacia mea in constructie!

MaTzA 03-09-06 23:37

auziti...cam pe la ce ora au venit politistii aia??? dk stiam k veneau mai ramaneam si le luam si un mik interviu...sa vad ce parere au dansii despre asha cv...dk le place sau nu :D

Cristi T 03-09-06 23:39

2 Attachment(s)
nau stat prea mult ... :lol: au vrut sasi faca norma de amenzi cu baietii dar nu au avut noroc si sau dus in cora la cumparaturi :lol:

GolfuletzS 03-09-06 23:50

3 Attachment(s)
cateva poze si dl mine :D

alex MG ZR 160 03-09-06 23:55

mai oameni buni am si eu o intrebare: Cati ati vazut tunning-ul interior de la celica? am inebunit eu sau ne ducem in jos, catre inceputurile tunningului de la noi din tara cu produse turcesti???
cred ca era cateva masini la interior mai bune ca celica.

vio[s] 03-09-06 23:55

Filmuletze cu AOX'u nu aveti ??? :rolleyes2

Din cate vand in poze a fost tare ...acum imi pare rau ca nu am venit :sad:

Gratzian 03-09-06 23:56

se pare ca nu am fost suficient de expliciti.
asta ca sa evitam alte discutii in legatura cu organizarea.

Pentru cei care nu au urmarit topicul de la inceput, si nu stiu amanunte, repet unele si dezvalui altele.

In primul rand, am subliniat ca NU A FOST UN EVENIMENT MARCA 4TUNING
Nu era nici pe departe prevazut.
Printr-un concurs de imprejurari, am ajuns sa organizam in PARCAREA cora, RETINETI, in parcare, in fata un mic show demo, cu cateva masini si firme de profil
IN cursulzilei de joi, ne-au anuntat ca de la Paris a venit ordin de schimbare a locatiei, pe platoul respectiv.
Asa ca am chemat pe toata lumea, dupa cum vedeti, prin postul de joi, cu O ZI INAINTEA EVENIMENTULUI.
Nu am avut pretentia de organizare.
Nu a fost program, concursuri, etc, nimic. Ei doar au tinut sa decida 3 premianti, atat.
A fost mai mult o adunare de life style
Lumea a venit si a plecat cand a dorit
Nu a fost ora de venire sau plecare, inscrieri, etc.
Daca cei care au venit doar duminica nu au putut intra, imi pare sincer rau.
Dar nu se astepta nimeni ca nici macar noi, 4tuning, sa umplem 3500 m2 fara nici un pic de timp de organizare.
Asta a fost posibil datorita celor care au dorit sa vina, sa se simta bine, o zi, doua, trei sau jumatate de ora, macar.

blowwind 03-09-06 23:58

Quote:

Originally Posted by alex MG ZR 160 (Post 541870)
mai oameni buni am si eu o intrebare: Cati ati vazut tunning-ul interior de la celica? am inebunit eu sau ne ducem in jos, catre inceputurile tunningului de la noi din tara cu produse turcesti???

interiorul ala era STOCK doar ca era vopsit alb-verde (culorile vietzii) ... ma rog ... shit happens ;))

AzzKikR 03-09-06 23:59

Quote:

Originally Posted by alex MG ZR 160 (Post 541870)

Ala a venit direct sa isi ridice premiul...nu a fost vineri nu a fost sambata da a venit duminica cu 15 min inainte sa isi ridice premiul.

All times are GMT +2. The time now is 15:22.

- Copyright 2025 4Tuning