![]() |
Re: "Cora 4Tuning Show & Sound"- 3 zile de tuning la Cora Pantelimon
Quote:
|
cine are poze cu AOX'u va rog mult d tot ...
|
super tare azi!mai bine ca vineri si ieri!Bravo tuturor! ;)
|
Stiu si nu l-am luat ca pe un atac ! Scuze dc limbajul meu din postul anterior te-a facut sa crezi asta ! Dimpotriva m-am amuzat un pic! Numai de bine si asteptam sa creasca evenimentele de Tuning la un alt nivel chiar dc va mai dura 2-3 ani ! Noi tot aici vom fi ! Vom sustine tot ce se poate in domeniu ! Peace out !:D
|
30 Attachment(s)
Poze si iar poze
|
3 Attachment(s)
poze cu aox
|
37 Attachment(s)
alte poze sry de claritate das pe tel fkte!sunt amestecate,dacia visinie e dacia mea in constructie!
|
auziti...cam pe la ce ora au venit politistii aia??? dk stiam k veneau mai ramaneam si le luam si un mik interviu...sa vad ce parere au dansii despre asha cv...dk le place sau nu :D
|
2 Attachment(s)
nau stat prea mult ... :lol: au vrut sasi faca norma de amenzi cu baietii dar nu au avut noroc si sau dus in cora la cumparaturi :lol:
|
3 Attachment(s)
cateva poze si dl mine :D
|
mai oameni buni am si eu o intrebare: Cati ati vazut tunning-ul interior de la celica? am inebunit eu sau ne ducem in jos, catre inceputurile tunningului de la noi din tara cu produse turcesti???
cred ca era cateva masini la interior mai bune ca celica. |
Filmuletze cu AOX'u nu aveti ??? :rolleyes2
Din cate vand in poze a fost tare ...acum imi pare rau ca nu am venit :sad: |
se pare ca nu am fost suficient de expliciti.
asta ca sa evitam alte discutii in legatura cu organizarea. Pentru cei care nu au urmarit topicul de la inceput, si nu stiu amanunte, repet unele si dezvalui altele. In primul rand, am subliniat ca NU A FOST UN EVENIMENT MARCA 4TUNING Nu era nici pe departe prevazut. Printr-un concurs de imprejurari, am ajuns sa organizam in PARCAREA cora, RETINETI, in parcare, in fata un mic show demo, cu cateva masini si firme de profil IN cursulzilei de joi, ne-au anuntat ca de la Paris a venit ordin de schimbare a locatiei, pe platoul respectiv. Asa ca am chemat pe toata lumea, dupa cum vedeti, prin postul de joi, cu O ZI INAINTEA EVENIMENTULUI. Nu am avut pretentia de organizare. Nu a fost program, concursuri, etc, nimic. Ei doar au tinut sa decida 3 premianti, atat. A fost mai mult o adunare de life style Lumea a venit si a plecat cand a dorit Nu a fost ora de venire sau plecare, inscrieri, etc. Daca cei care au venit doar duminica nu au putut intra, imi pare sincer rau. Dar nu se astepta nimeni ca nici macar noi, 4tuning, sa umplem 3500 m2 fara nici un pic de timp de organizare. Asta a fost posibil datorita celor care au dorit sa vina, sa se simta bine, o zi, doua, trei sau jumatate de ora, macar. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2025 4Tuning