![]() |
Re: Turbo Charger ... Pe ce masina vreti sa il puneti ?
Quote:
se faci si asa incat nu tre desfacut motorul (presiune maxima la 0.5bar), adica parametre originale, dar nou totul. Restul nu costa mult, inca vreo 1500euro...:P |
Vreau sa pun si eu un TurboCharger pe un bmw 525d din 2001, i-am facut deja chip tuning, acum are ~190cp, cat as obtine cu un turbocharger? masina are deja turbo deci ii mai trebuie charger-ul. Cat ar costa?
200SX: 1) le ai pe amndoua pe masina deja adica ai si turbina si compresorul (chargerul), daca te referi ca vrei sa-i mai pui si compresor mecanic pe langa "turbina" pemotor diesel sfatul meu ar fi sa te mai gandesti/reflectezi, iar daca chiar asta vrei cauta pe la bazar firme care iti pot da un pret pentru asa ceva, aicea e mai mult zona tehnica nu "info pretz" 2) tu faci misto de noi ? |
pe oltcitu meu merge?
200SX: cartonas galben pt ca nu ai folosit functia de search: https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/18817-oltcit-12trs-94-vyp.html |
Da ms. 325i 24v cu un turbo de 0.5 bari cati cai o sa iasa din aia?
.........si consumul se dubleaza ? |
nu numai presiunea ci si columul de aer conteaza.
dar probabil inca 40% putere veui avea, si cuplu mult mai jos. Si consumul nu se va dubal, dar probabil va trebue decomprimat motorul. |
Eu am un passat din '91 motor 2000 benzinar 115cp .Ma intereseaza sa imi pun turbo dar vreau sa sti cati cai castig costurile dar si riscurile
|
Quote:
Schimba la 2.0 16v GT sau VR6 fiindca o sa coste minim 2000 euro...daca vrei sa fie ca lumea peste 4000 Cu atata aproape la fiecara motor poti dubla puterea initiala Riscuri sun asa de multe incat mai bine sa nu enumar :D |
atunci ce imi recomanzi sa imi fac pt a mai adauga niste cai putere????
|
Quote:
Azi va fi gata un golf mk1 cu un motor de 1,8T(din golf 4 gti) :):):)acuma facem softul, peste 180 cai deocamdata...:twisted: totul a costat in jur de 2500euro impreuna cu cutia de viteza...cred ca merita:!: |
As prefera sa nu imi schimb motorul. La ce am ce zici sa imi fac si cati cai crezi ca as castiga? Ms anticipat
|
Quote:
Dar daca tot vrei sa sti pretul est in mare ce am mentionat mia sus. |
Nu ai si u un id de mess sa vb mai clar?
|
Salutare la toata lumea.Sunt nou in acest club.Am citit cate ceva din posturile de aici.Eu am un citroen BX 1.9 GTi din 1991.Am cumparat un motor 1.9 GTi 16 valve de 160 CP pe care as vrea sa-i pun turbina.Am un bloc motor de citroen XM turbo de 1998 cm,complet,pe care intentionez sa pun chiulasa de 1.9 GTi 16v.Prinderile se potrivesc toate.Voi cumpara injectoare si pompa de benzina cu debit mai mare.Am inteles ca trebuie modificata galeria de evacuare.M-ar interesa ce tip de turbina ar trebui sa-i pun,cati cai putere poate duce un astfel de motor in conditii de siguranta(deci sa fie si fiabil),din ce material trebuie sa fac galeria de evacuare si ce presiune trebuie masurata pe conductele de evacuare?!?La blocul asta de Turbo combinat cu chiulasa de 16 valve de aspirat mai trebuie micsorat raportul de compresie?Mentionez ca peugeot-citroen au facut din motoarele astea de 2 litri motorul T16 de 210-220 cp,care imbunatatite au ajuns si la 460 cp!Pe mine m-ar interesa cam 250-270 CP.Faza e ca eu nu-mi permit o turbina noua sau o evacuare pe original din Franta ci m-ar interesa ce as putea adapta la un preat mai rezonabil.Bani disponibili:1-2000 euro.
|
merge pe Ople Corsa cu motor 1.2L si 80de cai??din 2007??
|
ma int si pe mine un turbo pt e30 mot 2300 cam ce pret si cam ce putere da la mot 2300 si daca aveti si motaj mar int
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning