![]() |
Re: Onesti
Dacia 1300 '72
Am scris mai sus. In vara asta probabil isi vor lua alta masina si imi ramane mie asta :) Poze, mai bine nu :lol: Invat la Scoala G.Calinescu (ex. 8 si 2) pana joi cand termin examenu. Intentionez vara urmatoare sa imi iau A1 si o Aprilia RS125 11kw :twisted: |
de ce mah?pune si u macar o poza?e chiar asa varza?nare nik
|
pfff....am revenit si eu pe aici....am fost cam offline pe forum pe aici...:D vad ca a prins viata threadul asta:D
|
sal the faster man....ce mashina ai?pune si u o poza sa vad si yo
|
pai ce sa iti spun?:lol: stau in incinta cu tine....laurentiu ma cheama....momentan fac scoala de soferi la Fuga pe Golf IV ala negru....intai sa ma vad cu carnet si dupa aceea posibil sa achizitionez o masina care sa ramana mie....dar mai suntem in tratative....
|
stai pe scara ci zaharia????faci cu ungureanu?intelegi ceva k si sormea a facut prima oara cu el si a fost naspa(zice ea)?si ce mashina vrei sa iei?
|
am sa fac mai tarziu un nou topic unde sa punem poze cu masinile de prin onesti, masinile userilor sau masini care va plac de prin onesti ;)
|
sa vina sormea sa imi aduca aparatul:D....imi place muls solenza aia galbena...are careva poze cu ea????
|
bineinteles ca masina vecinului meu e cea mai tare......tre sa dai o bere ca iti fac publicitate...
|
1 Attachment(s)
si mai una care imi place....=)):))
|
Quote:
|
mam uitat mai de mult dar nu minte...mrs
|
masina o mai misca fratiorul meu prin oras asa ca de o vedeti...sa nu ma acuzati ca am fost rau si nu salut lumea
|
are dreptate marius...dacia cea mai cu stil este cea alui adi...nu putem sa omitet nici div-ul...anul asta sper ca mea sa fie privita ci ochi mari...sa vedem ce face fratziorul meu cu ea...de ieri am chiar si parbriz nou luat de la marius...azi poate o sa vad si yo mashina mea ca a fost in service...am vopsit porbagajul partea din spate si capota ...maine o sa imi pun si yo stikerul 4 tuning pe ea...tot marius e baza aici...
|
asa e...eu sunt omul din umbra....:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning