Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 - work in progress (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/226710-golf-3-work-progress.html)

cristianic 08-03-11 22:43

Re: Golf 3 - work in progress

de scuter ai avut mare grija, iar acum, vad ca nici masina nu e neglijata.
sunt sigur ca in final o sa fie printre cele mai frumoase volfuri.

felicitarile mele!

respect maxim din partea mea!

PS: in legatura cu grila, daca tot faci un efort sa-ti cumperi una, ia-o fara semn; efectul vizual va fi extraordinar.

p1Tz1 08-03-11 23:05

cum tia spus si colegu cu feonul si se incalzeste siliconu si se desprinde foarte usor .... daca le faci negre o sa schimbe foarte mult + de asta grila daca ai vrea sa fie neagra sa intre in contras cu farurile parerea mea ... hai succes la mesterit

Felix_Arad 08-03-11 23:13

1 Attachment(s)
Maine sa vad cum am timp si poate fac farurile. Ce ziceti de grila asta? :???:

p1Tz1 08-03-11 23:16

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4154365)
Maine sa vad cum am timp si poate fac farurile. Ce ziceti de grila asta? :???:

DAp foarte buna neagra fara semn + farurile inegrite .... o sa intre foarte bine pe masina mai ales pe culoare la masina ta app dami si mie un pm cu pretul la grila ... ms sa le stapanesti sanatos inca odata

Adryanno 08-03-11 23:51

Daca mai astepti pana vineri .. poate te rezolv de grila ..

Felix_Arad 12-03-11 18:24

4 Attachment(s)
Dupa lungi cautari, azi am gasit grila, am luat-o am montat-o, si imi place cum arata. Cea de la FK, mau sunat baietii de acolo si nu o au pe stoc, am mai cautat si pe alte site-uri, nu o aveau pe stoc, si am ajuns la ultima opptiune, una normala model nou. Poze :D

quick_silver2 12-03-11 23:31

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4164113)
Dupa lungi cautari, azi am gasit grila, am luat-o am montat-o, si imi place cum arata. Cea de la FK, mau sunat baietii de acolo si nu o au pe stoc, am mai cautat si pe alte site-uri, nu o aveau pe stoc, si am ajuns la ultima opptiune, una normala model nou. Poze :D

Fai farurile Joey Mode + semnalele fata ( capacele ) albe.
Felicitari,arata foarte bine!

wow-ar 13-03-11 00:38

cred ca e primul volf din arad:D
e genial, da foarte bine botul de vento
mai facem si farurile saptamana viitoare si mai vopseaua ii lipseste
buna treaba faci acolo felix, tineo tot asa:peace:

p1Tz1 13-03-11 03:01

hai ca a iesit bine pana la urma chiar daca nai pus grila Fk e totul ok parerea mea ....

razvan_shadow619 13-03-11 09:26

frumos volf-ul...good job

ptrck92 13-03-11 20:11

Te-am vazut azi in trafic si am ramas ceva de genul :dribble:
Arata foarte bine botul, felicitari. 8)

Felix_Arad 13-03-11 21:38

1 Attachment(s)
Mersi :peace:, trebuia sa imi dai un blitz sau claxon, stateam la o vorba. Si mie imi place cum arata. Pun o poza de pe lateral. Imi trece prin cap sa merg sa cumpar o emblema cu vento, sa tai " V ", tai G-ul de la golf Si sa lipesc cumva V, sa scrie in spate Volf. Se poate face chestia?

p1Tz1 13-03-11 23:19

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4167233)
Mersi :peace:, trebuia sa imi dai un blitz sau claxon, stateam la o vorba. Si mie imi place cum arata. Pun o poza de pe lateral. Imi trece prin cap sa merg sa cumpar o emblema cu vento, sa tai " V ", tai G-ul de la golf Si sa lipesc cumva V, sa scrie in spate Volf. Se poate face chestia?

Pei din cate stiu eu pe la noi prin vitan exista sa cumperi direct litere ... sa scri tu ce vrei cum mai scriu uni cocalari numele si alte cele :)))) ar fi o idee interesanta vezi dupaia aia care nu se pricep la masini sa nu iti zica ca e chinezarie Volf nu e domne Golf :)))))

B-99-SAA 14-03-11 14:22

Arata :shock: Vreau si eu... :lol:

alin_taba 14-03-11 15:48

a iesit bine .bravo

All times are GMT +2. The time now is 09:48.

- Copyright 2026 4Tuning