![]() |
Re: Golf 3 - work in progress
de scuter ai avut mare grija, iar acum, vad ca nici masina nu e neglijata.
sunt sigur ca in final o sa fie printre cele mai frumoase volfuri. felicitarile mele! respect maxim din partea mea! PS: in legatura cu grila, daca tot faci un efort sa-ti cumperi una, ia-o fara semn; efectul vizual va fi extraordinar. |
cum tia spus si colegu cu feonul si se incalzeste siliconu si se desprinde foarte usor .... daca le faci negre o sa schimbe foarte mult + de asta grila daca ai vrea sa fie neagra sa intre in contras cu farurile parerea mea ... hai succes la mesterit
|
1 Attachment(s)
Maine sa vad cum am timp si poate fac farurile. Ce ziceti de grila asta? :???:
|
Quote:
|
Daca mai astepti pana vineri .. poate te rezolv de grila ..
|
4 Attachment(s)
Dupa lungi cautari, azi am gasit grila, am luat-o am montat-o, si imi place cum arata. Cea de la FK, mau sunat baietii de acolo si nu o au pe stoc, am mai cautat si pe alte site-uri, nu o aveau pe stoc, si am ajuns la ultima opptiune, una normala model nou. Poze :D
|
Quote:
Felicitari,arata foarte bine! |
cred ca e primul volf din arad:D
e genial, da foarte bine botul de vento mai facem si farurile saptamana viitoare si mai vopseaua ii lipseste buna treaba faci acolo felix, tineo tot asa:peace: |
hai ca a iesit bine pana la urma chiar daca nai pus grila Fk e totul ok parerea mea ....
|
frumos volf-ul...good job
|
Te-am vazut azi in trafic si am ramas ceva de genul :dribble:
Arata foarte bine botul, felicitari. 8) |
1 Attachment(s)
Mersi :peace:, trebuia sa imi dai un blitz sau claxon, stateam la o vorba. Si mie imi place cum arata. Pun o poza de pe lateral. Imi trece prin cap sa merg sa cumpar o emblema cu vento, sa tai " V ", tai G-ul de la golf Si sa lipesc cumva V, sa scrie in spate Volf. Se poate face chestia?
|
Quote:
|
Arata :shock: Vreau si eu... :lol:
|
a iesit bine .bravo
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:48. |
- Copyright 2026 4Tuning