![]() |
Re: Expert Detailing - Folie auto
Ma intereseaza pt un ford focus 2 hatchback , toate geamurile(luneta si laterale fata/spate).
Ti am dat si pm, mersi |
Salut! Ti-am raspuns la PM!
|
Am pus astazi folie la ei. Foarte prompti si seriosi. A durat cam 3 ore cu totul, insa l am mai tinut eu de vb pe baiat, ca probabil termina mai repede :)
Folia a fost pusa impecabil, nu au ramas bule sau altceva (doar minore, dar au zis ca o sa dispara cand se usuca, timp in care nu trebuie sa deschid geamurile). Ce sa mai, un mare + pt tot. Din pacate, pe fata am decis sa nu pun, pentru ca aceea de 70%, cum au zis si ei, chiar nu se observa. |
Salut! Ma intereseaza sa pun folie Llumar securizata pe Corsa D, fata + spate +luneta, varianta transparenta (73%), cat ar costa. Ma intereseaza doar daca este securizata. Multumesc.
|
Buna ziua tuturor,
Ptr. @clubbed: Ma intereseaza un pret ptr Fiat Doblo Panorama (geamuri laterale+ geamuri spate + luneta, fara geamuri portiera sofer si pasager dreapta) ptr 20 %, ptr. varianta cu 5 ani garantie si ptr varianta cu 7 ani garantie. Am trecut acum cca. o saptamana la sediul din Ciurel (vis a vis de antena STS-ului) si o tinara de acolo mi-a spus ca folia 3M nu se mai aduce decit la comanda. I-am lasat cartea mea de vizita si am rugat-o sa ma anunte cind pot face comanda, dar nu am primit nici un semn. Astept un raspuns. Multumesc. |
domnul george, pentru gti-ul meu cat erau geamurile pe fata ? tot cu lumar aia medie, ca am uitat ... mersi anticipat :D
|
Care este diferenta intre folia Samurai si cea Llumar ? in afara de cea de pret si cea de garantie . Mai este valabila oferta pt cei de pe 4tuning ? Va multumesc anticipat
|
Quote:
Din cate mi s au spus, nu se mai ofera nicio reducere :( Pentru ceilalti, gasiti aici lista de preturi PRETURI FOLIE EXPERT DETAILING |
Ai PM. astept raspuns, ms
|
@struzzy: Pretul este de 724 lei inclusiv T.V.A. pentru toate geamurile.
@Pescaru Gheorghita: aveti PM! @AlexGTI: 227 lei inclusiv T.V.A. ;) @coldone: Ai PM! |
daca iti zic ce am citit pe aici,ne vedem maine pe la crangasi? :D
|
Depinde cat ai citit.. :))
|
am citit analiza economico-financiara :lol:
|
m-ar interesa pt un bmw 520 toate geamurile.(luneta,laterale fata/spate) transparenta 70%!care ar fi pretul?
|
In jur de 724 lei pentru LLumar cu 5 ani garantie!
Pentru programare : 0726 728 218 |
All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2025 4Tuning