Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Meeting Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/22395-meeting-oltcit.html)

dj05fmx 19-02-07 21:32

Re: Meeting Oltcit

hai ma ma lasi! te dai lovit paici...nu ai vazut filmu cu ala cu slikurile lui ca lpa ars grasu pe start :-P :-P :-P va puneti rori cat casa pe carutze :)) aici voebsc eu cu 145 ;).... glumeam ma ....cred oricum poate ne faci fericiti si onorati cu prezenta ta data viitoare

e_Max 28-02-07 10:11

Quote:

Originally Posted by dj05fmx (Post 759341)
hai ma ma lasi! te dai lovit paici...nu ai vazut filmu cu ala cu slikurile lui ca lpa ars grasu pe start :-P :-P :-P va puneti rori cat casa pe carutze :)) aici voebsc eu cu 145 ;).... glumeam ma ....cred oricum poate ne faci fericiti si onorati cu prezenta ta data viitoare

mia placut ceam vazut bv frate dar partea cu burnout -u nu prea ma incantat nu ca nui tare faza dar nusi are rostu parerea mea

Danutz Bratosin 04-03-07 17:48

fiecare cu ce stie mai bine si cu ce are..

dj05fmx 08-03-07 23:39

Quote:

Originally Posted by e_Max (Post 775060)
mia placut ceam vazut bv frate dar partea cu burnout -u nu prea ma incantat nu ca nui tare faza dar nusi are rostu parerea mea

frate acuma sti cum e fiecare cu nebuniile lui.! la burnu ala am bubuit cutia! asta e...

bodyspeed 09-03-07 19:21

Quote:

Originally Posted by dj05fmx (Post 788829)
frate acuma sti cum e fiecare cu nebuniile lui.! la burnu ala am bubuit cutia! asta e...

geo las man.. ca te faci tu mare...:D
pacat de cutie...

dj05fmx 09-03-07 21:58

taci ma din gura ca mare sunt !! vrei sa ma fac mai mare nu mai incap in oltcit jur...si asa trage saraca de mine...

si dupa cutie nu plang eu, plang altii de nu au vrut sa o ia ca io pun de special, am cielo pt exterior ma doare-n pix

si referitor la partea cu burnu, nici nu iti dai seama cat de mult mi se frange ce crede x sau Y de ce plm fac io cu masina!!! e maisna mea banii mei pot sa o pun si sa traga pietre...care e problema! ?? se ***e n-are nimika se schimba repara...sportu asta costa! macar fac ceva nu iau vopseaua de pe tastaturi sa ma stie lumea racer :))

:drunk: :paper: :blahblah:

aXelstorm 16-03-07 17:20

Frumos e la voi ca aveti partea aia din aeroport unde va puteti da fara sa va f*** castravetii la cap, la noi, e dificil cu alergatul...Cat despre prezenta, sunteti patria oltciturilor, si doar atatia? Haideti oameni!!! La mai mare!!!

dj05fmx 16-03-07 18:40

si pe noi ne alearga garda ma da numai cand sunt multe masini si suna reprezentantii aeroportului!!! ai dreac s-au invatat sa le dam ceva sa nu mai sune...le dam P___ dde milogi ca ne-au zis militienii ca ei nu au nimic cu noi da sunt obligati sa vina ca suna aia...

e_Max 16-03-07 21:21

Quote:

Originally Posted by dj05fmx (Post 801761)
si pe noi ne alearga garda ma da numai cand sunt multe masini si suna reprezentantii aeroportului!!! ai dreac s-au invatat sa le dam ceva sa nu mai sune...le dam P___ dde milogi ca ne-au zis militienii ca ei nu au nimic cu noi da sunt obligati sa vina ca suna aia...

da macar daca tot vin aia militzieni va gonesc deacolo sau va lasa in pace si plecatzi singuri

Ja_Rule 18-03-07 14:15

unde ai vazut tu "garcea" sa nu`si ia el "****nu" sa faca ordine?... ca de ... el e organu`

dj05fmx 28-03-07 13:31

ba vere mai incercam odata??
desi banuiesc ca o sa fim tot putini, dar de data asta o facem mai frumos organizat si anuntat din timp! deci dde cum ne intoarcem de la 4 tuning days primu weekend? merge?

Danutz Bratosin 28-03-07 13:37

o sa-l faceti in craiova nu?

Laure2fast 28-03-07 20:30

Quote:

Originally Posted by dj05fmx (Post 821992)
ba vere mai incercam odata??
desi banuiesc ca o sa fim tot putini, dar de data asta o facem mai frumos organizat si anuntat din timp! deci dde cum ne intoarcem de la 4 tuning days primu weekend? merge?

ar fii frumos sa facem la o padure ceva...cu un fotbal..un gratar...

dj05fmx 28-03-07 23:22

ma vere lasa grataru frate sa vina lume multa facem ceva show prin oras... noi am mers 8 oltcituri unu dupa altu prin centru si se uitau oamenii ca la circ...ar fi frumos ceva mai lung 20j de masini asa;... :) :rolleyes2 :twisted:

Laure2fast 29-03-07 00:20

Quote:

Originally Posted by dj05fmx (Post 822782)
ma vere lasa grataru frate sa vina lume multa facem ceva show prin oras... noi am mers 8 oltcituri unu dupa altu prin centru si se uitau oamenii ca la circ...ar fi frumos ceva mai lung 20j de masini asa;... :) :rolleyes2 :twisted:

si asa...sa vada lumea ca si cu oltcitu se poate :)

All times are GMT +2. The time now is 08:29.

- Copyright 2026 4Tuning