![]() |
Re: Meeting Oltcit
hai ma ma lasi! te dai lovit paici...nu ai vazut filmu cu ala cu slikurile lui ca lpa ars grasu pe start :-P :-P :-P va puneti rori cat casa pe carutze :)) aici voebsc eu cu 145 ;).... glumeam ma ....cred oricum poate ne faci fericiti si onorati cu prezenta ta data viitoare
|
Quote:
|
fiecare cu ce stie mai bine si cu ce are..
|
Quote:
|
Quote:
pacat de cutie... |
taci ma din gura ca mare sunt !! vrei sa ma fac mai mare nu mai incap in oltcit jur...si asa trage saraca de mine...
si dupa cutie nu plang eu, plang altii de nu au vrut sa o ia ca io pun de special, am cielo pt exterior ma doare-n pix si referitor la partea cu burnu, nici nu iti dai seama cat de mult mi se frange ce crede x sau Y de ce plm fac io cu masina!!! e maisna mea banii mei pot sa o pun si sa traga pietre...care e problema! ?? se ***e n-are nimika se schimba repara...sportu asta costa! macar fac ceva nu iau vopseaua de pe tastaturi sa ma stie lumea racer :)) :drunk: :paper: :blahblah: |
Frumos e la voi ca aveti partea aia din aeroport unde va puteti da fara sa va f*** castravetii la cap, la noi, e dificil cu alergatul...Cat despre prezenta, sunteti patria oltciturilor, si doar atatia? Haideti oameni!!! La mai mare!!!
|
si pe noi ne alearga garda ma da numai cand sunt multe masini si suna reprezentantii aeroportului!!! ai dreac s-au invatat sa le dam ceva sa nu mai sune...le dam P___ dde milogi ca ne-au zis militienii ca ei nu au nimic cu noi da sunt obligati sa vina ca suna aia...
|
Quote:
|
unde ai vazut tu "garcea" sa nu`si ia el "****nu" sa faca ordine?... ca de ... el e organu`
|
ba vere mai incercam odata??
desi banuiesc ca o sa fim tot putini, dar de data asta o facem mai frumos organizat si anuntat din timp! deci dde cum ne intoarcem de la 4 tuning days primu weekend? merge? |
o sa-l faceti in craiova nu?
|
Quote:
|
ma vere lasa grataru frate sa vina lume multa facem ceva show prin oras... noi am mers 8 oltcituri unu dupa altu prin centru si se uitau oamenii ca la circ...ar fi frumos ceva mai lung 20j de masini asa;... :) :rolleyes2 :twisted:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning