![]() |
Re: Membrii Sun Racers >>>
Quote:
2.bravo ma si la mai mare si la cat mai multi nebuni |
Quote:
|
andi, ai o gandire nu chiar constructiva...
eu zic ca pasiunea vine inaintea banilor... in fond suntem un grup mare de prieteni, eu unu asa il vad; din punctu meu de vedere masinile sunt un punct comun. eu unu nu m-am inscris in club ca sa ma dau mare sau mai stiu eu ce prostii gen ... evident ca si mie mi-ar conveni sa am masina facuta extrem si sa vina toate pizdele sa se frece de ea la stiu eu ce show. poate in viitor se va intampla asta.. nu se stie. pana atunci ma bucur de faptu ca suntem totusi unii din noi uniti. + ca tine minte, un club nu incepe direct cu masini shmechere, evolueaza in timp. fiecare face ce poate, eu unu mi-am sacrificat telefonu pt boxele pe fata. am ramas acu cu un jaf, dar totul din pasiune. vor veni toate la timpul lor. DAC-ule tu cand ne mai onorezi cu prezenta ? :D |
Quote:
De accord shi presupun k iti dai seama k fiecare din noi a facut sacrificii pentru mashina shi eu a trebuit sa ma apuc de combinatii shi chestii k sa mai strang nishte bani... dar nu conteaza aici e vb de fiecare in parte shi chiar nu conteaza cum a facut rost de ei, ci dak a facut ceva frumos sau nu... eu consider k puteam mai bine de atat... dar pentru moment e ok. Eu ziceam doar asha in principiu k ar fi ok sa vina la noi unii cu mashini smechere pentru k evident k sunt atrashi in alte cluburi shi sunt curios cum mai exact... ash vrea sa shtiu acest secret as vrea sa shtiu ce ii determina sa se duca unde se duc... |
eu zic ca e chestie de "fumuri" ... si idei preconcepute. sunt foarte multi care se dau mari jmekeri cu masini cumparate gata facute. gen "ah, cum sa ma duc la clubul X. eu am masina prea shmechera pt el ... ". decat sa ai genu asta de oameni in club, care sa sufere aiurea si sa isi modifice masina doar pt ca da bine la fete, mai bine ai 2-3 oameni cu masini mai slabe, dar care sa puna pasiune in ele.
cu timpul, clubul va castiga renume si dupa cum ai vazut avem deja cerere din partea lui DarkSun, care vrea sa ni se alature. in timp, vor veni si masini mai bune, te asigur. si mai e o chestie. putem aduce si noi oameni, care pot realiza ca si intr-un club "mai la inceput" poti avea un viitor, la fel ca in orice alt club deja cunoscut.... totul cu timpul... |
Sper sa devin membru cat mai curand intr-o comunitate in care conteaza mai intai persoana si dupa masina..in primul rand o scurta prezentare despre mine si masina (ma scuzati daca sunt incoerent dar sunt cam beat la ora asta :D )
Eu: -Nume: Adi (prietenii ma stiu ca alcohol) -Data si locul nasterii: 03-09-1986 Bucuresti Masina: -Audi a6 1.9 TDI PD 131 CP(pana la vara sper sa devina mai voinica :) ) -An: 2002 -pana acum masina nu a suferit modificari majore, are doar ambreaj nou, faruri cu xenon si discuri de frana pe fata brembo. Pe viitor va primi un kit exterior .:Rieger si jante de RS4 Numai bine la toata lumea si poze cat de curand. |
bun venit in club...
|
3 Attachment(s)
George
Corsa 1.0 60 CP Urmeaza: toba, sonorizare, jante, resoftare si posibil bov :twisted: Poate ne vedem vineri sa ne cunoastem mai bine, bafta. |
scuza-mi curiozitatea, dar cum pui tu bov pe 1.0 fara turbo ? /:)
|
vreau si eu p a mea atunci :)....si bun venit in club ;)
|
Quote:
|
Quote:
Lasa BOV-ul pentru cand vei avea o benzina turbo ca e pacat de masinutza sa o dai in kitschuri d-astea. Sa o stapanesti sanatos. |
mai bine iti iei fluierash d'ala de se pune la toba :))
|
da exista asa ceva e vreo 50 euroi dc nu ma insel era undeva pe bazar anuntul am vazut si eu pe o calibra (acuma poate aud o minte rasarita era turbo..nu nu era ,era aspirat)in fine dc omu vrea acest sunet bafta in continuare fiecare investeste in ce doreste
|
spre exemplu tzapu.... care a ales sa fie pimp intr-un super low rider :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:11. |
- Copyright 2026 4Tuning