Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

Detman 03-09-06 11:55

Re: ce vor fetele? :)

hey... astea erau continuarea :)))))))))))
oricum eu nu pot sa trec pe langa tine... ca stau fix in Cluj :)))))))))))))))

bluey 03-09-06 21:18

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 541451)
mie-mi place mai mult ce asculta dexter_20 :D .....sa treci si pe langa mine :lol:

Alooo copiluu` daca ala din avatar e al tau te rugam noi sa schimbi poza si sa pui o Barbie ceva ca mai ai pana la 18 ani.Nu de alta dar noua nu prea ne plac chiftelele.
Mamica ta stie ca stai cu baietii pe forumuri?

spiry_moto 03-09-06 22:55

in primul rand...vad ca vb in numele tuturor si nu cred k e drept..in al doi`lea rand...dak nu exista un buton de ignore pe care sa apesi.....fi tu baiat destept si ignora-ma sau inkide okii cand dai de mine...ca vad k nu prea-ti convine prezenta mea aici.

te-am pupat

Detman 04-09-06 02:11

gata cu cearta copilasi, nu vedeti ca deja se fac prezente "fetitele" si se pare ca isi gasesc parteneri :))))))

spiry - vb cu dexter_20 :) ... poate iese ceva scanteie intre voi 2 ( ahh da , jale mare, nu mai am scanteie la masina :(( sa nu fie cumva bobina )

bluey 04-09-06 06:15

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 541872)
in primul rand...vad ca vb in numele tuturor si nu cred k e drept..in al doi`lea rand...dak nu exista un buton de ignore pe care sa apesi.....fi tu baiat destept si ignora-ma sau inkide okii cand dai de mine...ca vad k nu prea-ti convine prezenta mea aici.

te-am pupat

Te rog frumos sa ma ierti :)

spiry_moto 04-09-06 12:50

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 542058)
gata cu cearta copilasi, nu vedeti ca deja se fac prezente "fetitele" si se pare ca isi gasesc parteneri :))))))

spiry - vb cu dexter_20 :) ... poate iese ceva scanteie intre voi 2 ( ahh da , jale mare, nu mai am scanteie la masina :(( sa nu fie cumva bobina )

ce vrei sa spui cu astea?

vad ca v-ati grabit sa trageti concluzii despre mine...ce baieti dragutzi...;)

bluey 04-09-06 12:53

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 542386)
ce vrei sa spui cu astea?

vad ca v-ati grabit sa trageti concluzii despre mine...ce baieti dragutzi...;)

Deja esti recalcitranta...
Ai noroc cu motociclistu tau ca altfel acum iti stergeai lacrimile .:lol:

Detman 04-09-06 13:35

in primul rand : as vrea sa imi cer scuze lui Alex, presupun ca e bf-ul lui Spiry, nu shtiam ca spiry e commited

ar cam trebui sa shtiti de gluma, nu sa navaliti pe mine ca ce greseala imensa am facut...

un sfat pt BF-ul lui Spiry ... nu mai fi gelos din glume ... sunt curios ce te-ai face daca chiar s-ar da vre'unu la spiry ... i-ai da in cap ?

oricum

scuze pentru micul conflict de sus

bluey 04-09-06 13:52

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 542439)
in primul rand : as vrea sa imi cer scuze lui Alex, presupun ca e bf-ul lui Spiry, nu shtiam ca spiry e commited

ar cam trebui sa shtiti de gluma, nu sa navaliti pe mine ca ce greseala imensa am facut...

un sfat pt BF-ul lui Spiry ... nu mai fi gelos din glume ... sunt curios ce te-ai face daca chiar s-ar da vre'unu la spiry ... i-ai da in cap ?

oricum

scuze pentru micul conflict de sus

HAHAHA A sarit Alex la tine???
Eu i-am explicat ca daca fata intra pe aici or sa se dea bagabontii la ea :)
:lol:
Mai ales cu avatarul ala...

Detman 04-09-06 14:01

cine vrea sa se dea ... se da... conteaza foarte mult de fata daca accepta sau nu ...

Alexutzzz 04-09-06 14:04

bluey n am sarit pe el:))......... sa se dea :D oricum deja au inceput "bagabontii" sa se dea:)) forumisti dupa ce au vaz fata ieri:D.....

bluey 04-09-06 14:21

Quote:

Originally Posted by Alexutzzz (Post 542472)
bluey n am sarit pe el:))......... sa se dea :D oricum deja au inceput "bagabontii" sa se dea:)) forumisti dupa ce au vaz fata ieri:D.....

Pana la urma Alex nu e suparat,fata face ce vrea muskii ei ca doar nu are tatuat pe frunte SUZUKI, fata are draci pe mine ca m-am luat de avataru ei: toata lumea e happy :lol:
Sa revenim la femeia materialista...

ZerO_CooL 04-09-06 14:29

Quote:

Originally Posted by Alexutzzz (Post 542472)

:lol:
Daca fata e dragutza...

Alexutzzz 04-09-06 14:31

acum faci complimente?:D=))=))=)) :D:D:D
cum zice a bluey n am de ce sa fiu suparat... si pe cine...

Detman 04-09-06 15:04

materialista o saracie bluey ... poate ca ... sentimentala :D

All times are GMT +2. The time now is 00:19.

- Copyright 2026 4Tuning