![]() |
Re: ce vor fetele? :)
hey... astea erau continuarea :)))))))))))
oricum eu nu pot sa trec pe langa tine... ca stau fix in Cluj :))))))))))))))) |
Quote:
Mamica ta stie ca stai cu baietii pe forumuri? |
in primul rand...vad ca vb in numele tuturor si nu cred k e drept..in al doi`lea rand...dak nu exista un buton de ignore pe care sa apesi.....fi tu baiat destept si ignora-ma sau inkide okii cand dai de mine...ca vad k nu prea-ti convine prezenta mea aici.
te-am pupat |
gata cu cearta copilasi, nu vedeti ca deja se fac prezente "fetitele" si se pare ca isi gasesc parteneri :))))))
spiry - vb cu dexter_20 :) ... poate iese ceva scanteie intre voi 2 ( ahh da , jale mare, nu mai am scanteie la masina :(( sa nu fie cumva bobina ) |
Quote:
|
Quote:
ce vrei sa spui cu astea? vad ca v-ati grabit sa trageti concluzii despre mine...ce baieti dragutzi...;) |
Quote:
Ai noroc cu motociclistu tau ca altfel acum iti stergeai lacrimile .:lol: |
in primul rand : as vrea sa imi cer scuze lui Alex, presupun ca e bf-ul lui Spiry, nu shtiam ca spiry e commited
ar cam trebui sa shtiti de gluma, nu sa navaliti pe mine ca ce greseala imensa am facut... un sfat pt BF-ul lui Spiry ... nu mai fi gelos din glume ... sunt curios ce te-ai face daca chiar s-ar da vre'unu la spiry ... i-ai da in cap ? oricum scuze pentru micul conflict de sus |
Quote:
Eu i-am explicat ca daca fata intra pe aici or sa se dea bagabontii la ea :) :lol: Mai ales cu avatarul ala... |
cine vrea sa se dea ... se da... conteaza foarte mult de fata daca accepta sau nu ...
|
bluey n am sarit pe el:))......... sa se dea :D oricum deja au inceput "bagabontii" sa se dea:)) forumisti dupa ce au vaz fata ieri:D.....
|
Quote:
Sa revenim la femeia materialista... |
Quote:
Daca fata e dragutza... |
acum faci complimente?:D=))=))=)) :D:D:D
cum zice a bluey n am de ce sa fiu suparat... si pe cine... |
materialista o saracie bluey ... poate ca ... sentimentala :D