![]() |
Re: E46 - BMW E46 Felina Mea
Cred ca e vorba mai mult de aspect aici....,,m3''
Si legat de useri de pe forum....mai exista si ebay ;)..si cineva care iti aduce...si nu pune dublu pretul pieselor. |
Quote:
Fa masina cum iti place tie , nu conteaza ce zice lumea :D ! |
Asa e ai dreptate C_kst:-P aspect ///M3
|
Iti multumesc mult SAX1987 pt apreciere vreau sa mio fac cu 4 iesiri ca la m3:-P imi place la nebunie
|
2 Attachment(s)
:-P BMW Snow
|
Daca era 316i si avea 4 iesiri era mai ok doar ca era benzina si suna mai frumos cu un filtru si o evacuare ? Daca e diesel nu trebuie sa aranjeze masina,sau sa investeasca in exterior ? Sau e prea mic consumul la un diesel sa aibe 4 tobe ? :)) ca nu prea inteleg... Ar fi culmea sa se vanda bara spate cu difuzor dublu pe in bazar si sa scrie asa "Vand bara spate M e46 cu dubla evacuare DOAR pentru 6cyl 323i 325i 328i 330i" :))
Legat de jante,efectul cel mai bun pentru masina,consum,mobilitate,directie,aspect,poate si pret il au jantele pe 17 , am avut pe e39 jante pe 18 oem cu 245 / 40 si jur ca masina nu ma mai atragea la condus,era ca un taur care scapa de sub control pe denivelari..Parca mergeam cu carul cu boi la drum si trageau in toate partile,nu cu un 530. |
Quote:
jantele mari nu sunt un + pt o masina asa cum zice userul Adryanbmw de zi cu zi. un diesel pe care il folosesti atat la plimbarea cu iubita cat si la dusul la tara sau la piata nu are nevoie de jante pe 19 sau chiar 18. acum fiecare cu parerile lui insa eu asa vad lucrurile. |
Quote:
|
si ce ziceti colegii ca cele mai potrivite jante pt felina mea ar fi pe 17?da mie asa imi place cu 4 iesiri ca la m3 nu are rost vrei sa zici? oricum am de gand sa-i pun o evacuare direct din galerie cu 4 iesiri pt ca imi place foarte mult si un m tech 2 si in legatura cu jantele ziceti ca cele mai bune ar fi pe 17 pt un e46?:-P
|
Quote:
Cu parere de rau iti spun Adryan dar topicul este o comedie. |
Quote:
eu observ ca daca vine unu si zice ca cele mai bune sunt pe 17 asa spui si tu, daca vine altu si zice ca pe 18 tot asa zici si tu, daca vine unu si spune ca el ar pune pe 20 asa vei spune si tu. eu nu te inteleg sincer si dupa cum spune un user mai sus topicul asta a devenit o batjocura. tu esti total pe dinafara iar daca 30 de useri isi dau cu parerea tu vei spune ca toti 30 au dreptate iar masina va iesi o cacealma. |
POI NU MA PREA STIU DE AIA MAI TOT INTREB PE UNU PE ALTU DA ACUMA IMI DAU SEAMA CA CELE MAI BUNE JANTE PT MASINA MEA AR FI DE 17 MAI ALES CA O FOLOSESC IN FICARE ZI SI DE 17 AM SA SI IMI PUN EU ZIC CA E CEL MAI BINE NU?AM DREPTATE SAU NU PT CA CU MASINA MA DUC LA MUNCA IN ORAS SI PESTE TOT E MASINA CU CARE CU CARE CIRCUL IN FIECARE ZI TU CE ZICI?DUPA PAREREA MEA EU ZIC CA 17 AR MERGE CEL MAI BINE:-P
NU E O COMEDIE TOPICUL CUM ZICE COLEGU Bogdan_mb:sad: DAR NU PREA STIAM TARE MULTE PANA MAM INFORMAT SI AM STUDIAT PUTIN SI CAM TOT CE ZICE dani3lll ARE DREPTATE IN LEGATURA CU JANTELE SI MAI MULTE SE STIE BAIATU AM STUDIAT MAI MULT SI I DAU DREPTATE SI NU MAI ZICETI CA TOPICUL E O COMEDIA PT CA NU E ASA DA LA INCEPUT NU STIAM TARE MULTE ACUMA STIU MAI BINE MULTUMESC MULT dani3lll RESPECT |
:shock:
Quote:
|
Pānă la urmă, dacă rămāne cu ceva după toată treaba asta, ignorăm detaliile...
Şi sigur nu sunt eu īntre fanii lui, ba dimpotrivă... |
Va multumesc tuturor respect incet incet progresez:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning