Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   Bla-Bla , topicul de CHAT (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22300-bla-bla-topicul-chat.html)

turbojack 25-11-06 01:43

Re: Bla-Bla

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 635821)
yup am fost cam ocupat ce-i drept da no tre sa-mi fac simtita prezenta din nou pentru ca vad ca aceasta sectiune lasa de dorit in ultima vreme :P

Ca tot aparushi pe aici prin miriste,ce ai mai combinat cu Audica ala al tau?
La temperaturile tale ti-e mai mare dragul sa te bagi la umbra sub masina,pe cind pe noi....ne trage curentul.
@CJ-01-WOB,daca mi-as dota masina cu lanturi de alea,as gasi-o mereu pe butuci in parcari.:)Si in plus nu as vrea ca valoarea lanturilor sa o depaseasca pe a masinii.;)

georges14 25-11-06 12:25

Nici la mine nu e cazul lanturilor, acum 18°C, mai nasol ca ploua si vreau sa ma apuc sa-mi fac boxa de BUM BUM :(

CJ-01-WOB 25-11-06 13:44

maxima nu trece la dublin de 10 grade si noaptea coboara sub zero daca e subiectul temperaturi
jorj zi facem sa nu topic cu calibrosul minunat :)
vio , sti poza aia cu ROManii aia cu lantzoacele alea si cu crucile cat brihanu?:lol:

Nicknamed_13 26-11-06 02:56

Valeu...daca ar da un pic de inghetz aici in Auckland ar fi drumurile pline de accidente....Astia se fac praf si pe ploaie. Bine ca vine vara aici.....M-am cam saturat de iarna.....mai luati-o si voi...

BogdanNZ 26-11-06 03:13

Quote:

sti poza aia cu ROManii aia cu lantzoacele alea si cu crucile cat brihanu
:lol: O am si eu...lol
Quote:

Bine ca vine vara aici
Ieieie...deja s-a umplut Mission Bay-ul de fuste scurte si masini tunate...:-P

CJ-01-WOB 26-11-06 03:16

bogdane urca poza sa ne mai descretim fruntile ca nu am chef sa o caut pe net :lol:

..
abia astept intrarea vietii in uniune

BogdanNZ 26-11-06 03:30

1 Attachment(s)
Mhancathz-as inghetzata...

georges14 26-11-06 08:26

Mai vazusem eu o poza cu mustaciosu ala doar, oameni nebuni.

CJ-01-WOB 29-11-06 23:37

sper in weekend sa imi gasesc timpul sa atasez pozele de la COOLNIGHTS si restul de la Prodrift Final round :oops:

BogdanNZ 10-12-06 01:24

Sebi vad ca ti-ai pus o poza cu MK1-le la semnatura, e veche sau noua?In ce stare mai e masina?

CJ-01-WOB 10-12-06 14:24

Quote:

Originally Posted by BogdanNZ (Post 654803)
Sebi vad ca ti-ai pus o poza cu MK1-le la semnatura, e veche sau noua?In ce stare mai e masina?

exact ca in poza aia :) .. my baby car

CJ-01-WOB 11-12-06 23:33

vin sarbatorile .. everybody is in a big panic!
ce v-a adus niculasul ?:)
ce cadouri va faceti de sfarsit de 06 ?

BogdanNZ 19-12-06 14:26

Eu mi-am reimporspatat garderoba...pantaloni si camasa din in, o pereche de pantofi mai fancy si niste adidasi ceva model Adidas mai nou...daca stiam la cat se vor aduna toate plus alte cumparaturi de Craciun, tineam banii si puneam bodykit la masina...

pimp_lex 19-12-06 16:04

mie niculasul nu mi-a adus nimic.....nu mai stau cu ai mei, i erau cu astea :D

sa vedem ce primesc de Craciun :D

Eu pt mine imi fac cadou un abonament la centru sportiv de la stasionul olimpic si un ceas pe care-l vreau de MULT timp

Nicknamed_13 20-12-06 10:39

Am cheltuit destul pe cadouri pt altii...asa ca prefer sa strang ca harciogul poate ma apuc de tunning pe CRX la anul sau imi iau Type-R. Am cateva planuri...prefer sa iasa alea...ar fi super. Asa ca anul asta stau la mila altora..ce mi-or lua e bine primit...:)

All times are GMT +2. The time now is 13:25.

- Copyright 2026 4Tuning