![]() |
Re: E30 - 2,5 TURBO NEBUNU'
Merge si doar de Fun :rolleyes2
|
Quote:
sorry |
pe 4TUNING credeam ca sunt oameni sinceri dar se pare ca nu e nici macar unu
ma asteptam sa zica lumea ca masina mea e f urita dar vad ca nimeni nu e sincer pacat oameni de 2 lei asta e traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul |
Am vazut mai frumoase si in parcurile de dezmembrari ... dar atat timp cat are tabla buna ... restul presupun ca nu te intereseaza.
|
Quote:
un video ceva ? |
Quote:
Nu poti sa zici ca masina arata rau dar nici ca arata bine , dar tu cum nu prea pui pret pe aspect de ce te preocupa problema asta ? |
arata a sleeper...acu depinde si daca o tradeaza sunetul cand merge incet :D
|
e cea mai sexi urata masina....zau :D
|
Foarte tare noua reincarnare.....eu unul as lasa-o asa,maxim i-as pune bara fata sa nu se vada intercooleru,m-as plimba toata ziua sa gasesc baietasi smecheri cu masini tari si la semafor sa le dau teroare :))) s-ai lesin pe fraieri :))...bafta cu masina in continuare!
|
Quote:
|
Quote:
ASTA CU URATENIA SPER CA O SA O REZOLV EU IN TIMP IMPORTANT ESTE CA MASINA SA FIE FIABILA |
Asta cu fiabilitatea cum vine?vrei sa cari cartofi cu ea de la piata pana cand oi iesi la pensie sau cum? :lol:
|
mihai masina e ce trebuie...E DEMENTIALA, are frumusetea ei ...frumusetea ei se afla sub capota !!!!!! :peace::peace::peace:
mi-as dori si eu un urs sa am bari legate cu sarme si soricei....dar masina sa rupa totttttt ... si asa cum MASINA TA E MONDIALA !!! :))) O SA RUPA TOT !!!! bafta cu ea boss ca e TOP masina !!! :))) :lol::lol::peace::rockon::rockon::rockon: |
Quote:
tare asta dar ar merge sa car si cartofi dar cred ca nu gasesc inaltatoare la arcuri :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
sa vedem ce mai fac anul asta si pe urma eu unul cred ca dupa grupele de la profi nu mai am nici o sansa sa fiu in top decit daca o sa imi pice din cer niste bani deci no way |
| All times are GMT +2. The time now is 10:44. |
- Copyright 2026 4Tuning