![]() |
Re: vw golf 3 gti 16v
Quote:
|
bravo copilu' arata bine.
de ce nu ai astupat haionul insa ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
-nu imi mai place cu haionu astupat.initial am vrut sa-i rad stergatorul dar am vazut cum se murdareste luneta la drum lung. hai ca o tai sa o iau de la service. mama ce ploua afara..... brgds, edi |
5 Attachment(s)
gata,
acuma urmeaza interiorul. poze nashpa facute cu telefonu ca de obicei.... |
respect!!ii crima masina.nu am cuvinte, frumoasa nemtoaica:oops:
|
Quote:
|
edi felicitari fratello ! cel mai shef golf mk3 din Constanta pot spune ! arata criminal ! te rog eu sa nu faci ce mi-ai zis ca vrei sa faci ! :D:D:D .... ramai in pas cu moda veche sa fim acolo in familie :)))) :D ! Spor si la mai mare ! Vorbim !
|
Quote:
In alta ordine de idei, mai am 1 an si ceva pana la 18 ani, asa ca vreau sa am masina mea si sa fie cat de cat pe gustul meu facuta. De condus o va conduce sora mea cred... :) SCUZE DE OFF-TOPIC!!! Ps. A iesit frumos de tot Golfuletul tau Race :) |
foarte frumos a iesit culoarea. si eu zilele astea cred ca ma fac cu un golf ( defapt masina ii cumparata pentru maicamea 1.6 60 cai din cate stiu :D , sa vedem ce putem face si cu masina aia :D
|
Super tare masina , cati mai multi km fara incidente!
https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/70205-golf-2-1-6-a.html |
Quote:
|
n-o vinde mah ca ma rog eu zilnic sa n-o vanda :))) ! eu cu cine mai bricolez diverse dupa aia ?? :))))) edi n-o vinde ca te blestem :))))))))) =))) !
|
psss psssptztztztzzz
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning