Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand design - Lucrari diverse, comentarii si discutii (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/22063-freehand-design-lucrari-diverse-comentarii-discutii.html)

Ace Axel 25-09-06 23:11

Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii

pai da... dar pt incepatori cred k ar fi bine sa incerce si nijte desgin-uri proprii ... sa invetze perspectiva :)

CarGoVroom 26-09-06 10:11

2 Attachment(s)
in sfarsit am trecut pe foi albe :oops: .

Ace Axel 26-09-06 11:21

iti ies foarte bine dupa parerea mea... roata aia la golfu din stanga sus e aiurea... dar in rest nu sunt greseli majore... in skimb cred k dak ai desena o masina din propie imaginatie ai gresi perspectiva...

pheerya 26-09-06 23:25

1 Attachment(s)
v am promis...v am adus...dar e ceva aiurea...nu sunt kiar asa multumita...comentati fara mila...o sa urmeze si spatele zilele astea:D ace scz...stii tu dc;)

LKS 26-09-06 23:54

cand am vazut thumbnail`u ...am zis ca e ae86 ...dar m`am inshelat :(( oricum e reusita lucrarea ..baga mare si pt spate !

Ace Axel 27-09-06 00:16

perspectiva pierduta la parbriz, rotile pozitionate aiurea, partea inferioara a spoilerului mai ingusta dekt cea superioara... sper k ai inteles observatiile mele... e un desen reusit...

nu-ti face griji in legatura cu c mi-ai "promis" ... am fost plekt :P

pheerya 27-09-06 22:43

darnicule...am inteles..dar de roti nu te lua...ca sunt pozitionate cat se poate de bine...stiu ca botul are defecte...dar n am mai avut kef sa le corectez dupa ce terminasem 80% din desen...mi am uratzit masinutza:cry:

Ace Axel 28-09-06 00:15

las' k nu stie nimeni ... poti sa spui k e alta :lol:

pheerya 28-09-06 23:29

:sad: lasa k o sa fie spatele mai reprezentativ pt buburuza mea:lol: app...work in progress:D

pheerya 04-10-06 14:55

1 Attachment(s)
va tratez si cu spatele:lol: yo zic ca lucrarea asta e mai buna decat precedenta...las la latitudinea voastra...si tot mi se pare ca a iesit cva aiurea...sa vdm daca aveti aceeasi parere cu mine;)

Ace Axel 04-10-06 15:16

un desen foarte reusit dupa parerea mea... per total adik .... dar eleronul nu lai dus pana in capat in partea din stanga; partea superioara a lunetei nu este paralela cu partea inferioara; interiorul jantei din spate nu e centrat corect; roata fata mi se pare km mik; arcul de la roata din fata iarasi are probleme (ar trebui sa fie la fel k cel din spate, care a iesit foarte bine ); oglinda mi se pare km mare si perspectiva park se ingusteaza prea repede imediat dupa roata din spate... sper sa nu t superi p mine... cum am si zis... mi se pare totusi un desen reusit :) bafta in continuare :p

pheerya 04-10-06 15:19

daca m as supara asa de usor...n as mai posta aici...le as tine pt mine...:-)

Alkatraz 04-10-06 15:22

Intotdeauna am crezut ca fetele deseneaza cel mai frumos ... si nu mai dezamagit ...
Cred ca ai gresit proportia geamurilor ... in rest alte defecte nu am mai observat ... orcum nu am luat fiecare mm patrat sa il studiez :D

pheerya 04-10-06 22:51

Quote:

Originally Posted by Alkatraz (Post 574497)
Intotdeauna am crezut ca fetele deseneaza cel mai frumos ... si nu mai dezamagit ...
Cred ca ai gresit proportia geamurilor ... in rest alte defecte nu am mai observat ... orcum nu am luat fiecare mm patrat sa il studiez :D

xact la greseala asta m am gandit si yo...dar m am prins muuuuult prea tarziu...din nou:oops: mersi pt sustinere;)

LKS 04-10-06 23:27

greselile ...au fost spuse ...da` per total ...e super desenu ..keep it going !

All times are GMT +2. The time now is 07:59.

- Copyright 2026 4Tuning