![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
pai da... dar pt incepatori cred k ar fi bine sa incerce si nijte desgin-uri proprii ... sa invetze perspectiva :)
|
2 Attachment(s)
in sfarsit am trecut pe foi albe :oops: .
|
iti ies foarte bine dupa parerea mea... roata aia la golfu din stanga sus e aiurea... dar in rest nu sunt greseli majore... in skimb cred k dak ai desena o masina din propie imaginatie ai gresi perspectiva...
|
1 Attachment(s)
v am promis...v am adus...dar e ceva aiurea...nu sunt kiar asa multumita...comentati fara mila...o sa urmeze si spatele zilele astea:D ace scz...stii tu dc;)
|
cand am vazut thumbnail`u ...am zis ca e ae86 ...dar m`am inshelat :(( oricum e reusita lucrarea ..baga mare si pt spate !
|
perspectiva pierduta la parbriz, rotile pozitionate aiurea, partea inferioara a spoilerului mai ingusta dekt cea superioara... sper k ai inteles observatiile mele... e un desen reusit...
nu-ti face griji in legatura cu c mi-ai "promis" ... am fost plekt :P |
darnicule...am inteles..dar de roti nu te lua...ca sunt pozitionate cat se poate de bine...stiu ca botul are defecte...dar n am mai avut kef sa le corectez dupa ce terminasem 80% din desen...mi am uratzit masinutza:cry:
|
las' k nu stie nimeni ... poti sa spui k e alta :lol:
|
:sad: lasa k o sa fie spatele mai reprezentativ pt buburuza mea:lol: app...work in progress:D
|
1 Attachment(s)
va tratez si cu spatele:lol: yo zic ca lucrarea asta e mai buna decat precedenta...las la latitudinea voastra...si tot mi se pare ca a iesit cva aiurea...sa vdm daca aveti aceeasi parere cu mine;)
|
un desen foarte reusit dupa parerea mea... per total adik .... dar eleronul nu lai dus pana in capat in partea din stanga; partea superioara a lunetei nu este paralela cu partea inferioara; interiorul jantei din spate nu e centrat corect; roata fata mi se pare km mik; arcul de la roata din fata iarasi are probleme (ar trebui sa fie la fel k cel din spate, care a iesit foarte bine ); oglinda mi se pare km mare si perspectiva park se ingusteaza prea repede imediat dupa roata din spate... sper sa nu t superi p mine... cum am si zis... mi se pare totusi un desen reusit :) bafta in continuare :p
|
daca m as supara asa de usor...n as mai posta aici...le as tine pt mine...:-)
|
Intotdeauna am crezut ca fetele deseneaza cel mai frumos ... si nu mai dezamagit ...
Cred ca ai gresit proportia geamurilor ... in rest alte defecte nu am mai observat ... orcum nu am luat fiecare mm patrat sa il studiez :D |
Quote:
|
greselile ...au fost spuse ...da` per total ...e super desenu ..keep it going !
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning