![]() |
Re: Imi iau woofer!! de care? :))
Combinatia cu MAC si JL e ca si baba cu mitraliera. Pui mitraliera in brate babei si trage, deloc bine si pana la urma moare ori baba, ori mitraliera.
|
Si eu am un 2200 si pot sa spun ca la 4 milioane cat am dat pe el, nu exista omeneste solutie mai buna, eu il tin pe un sub de 300w si 15" cu gain minim si se aude super-bine...
PS am si un audison pe boxe si mi-as da un rinichi si pt un lrx pt sub, dar cu 4 milioane cred ca iau doar un srx2 sh... |
eram doar curios daca il poate impinge bine. Si sa stiti ca se auzea chiar ok.
Spuneti-mi si mie cateva modele de HU pana in 10 mil care sa aiba intrari rca, adica sa poata juca rolul black-boxului pentru un DVD. Multumesc |
Alpine tati..ce tot vorbim noi aici? :P
|
ma baieti ma...depinde ce statie mac ca daca e vorba de z2200 e super buna (vorbesc din experientza)...pacat ca nu are filtru subsonic
|
Quote:
ar fi ceva de genul cumperi BMW dar cu motor de Renault. |
avand in vedere ca am tot incercat sa-mi gasesc un sistem audio bun si intamplator am ajuns la wizards si
acolo am configurat un sistem audio (cam 3000 fata HU) apoi am cerut sa ascult si eu unu comparativ cu acesta si m-au bagat in masina lor de sq (loloi) se auzea ca porcu toata facuta pe jl nu inseamna ca daca o componenta e scumpa e neaparat buna pentru mac z2200 este statia de top (si costa f putin) dar aceasta statie de top depaseste clar la performante audio statii din gama mid-level de la producatori cu un palmares impresionant majoritatea producatorilor au linia de varf pe care o vand f scump si au mai liniile mid-leves si entry-level care din pacate doar poarta numele producatorului nu si calitatea cu care se lauda acestia.....de numele e cam 75% din pret restu sunt componente chinezesti....in cazul de fatza vezi dls==>ex: au stricat niste boxe superbe (ms6) doar pt ca s-au apucat sa faca modelul nou (ms6a) in china IN CONCLUZIE cum nu tot ce zboara se mananca...nu tot ce e scump si canta....canta neaparat bine O statie trebuie cumparata doar dupa ce o auzi si poti sa-ti faci o idee si sa o compari cu altele (ceea ce e f greu) |
speedbump... Teoria suna bine, inclusiv a ta. Cu practica stam alftel. Subiectul a mai fost discutat aici, motiv pentru care (probabil) nu ai primit un raspuns pana acum. Fiind mai nou ai putea sa rasfoiesti puitin forrumul ca sa te convingi cu exemple reale, nu pareri personale.
Spui ca ai ascultat o anumita masina cu produse de top... Si spui tu, nu suna bine deloc. Acum enumar eu cateva posibile motive si-mi spui tu daca s-ar putea sa fie asa sau nu, la modul obiectiv nu subiectiv. In partea cea mai nasoala, de unde stii tu cum trebuie sa sune o masina BUNA? Ai experienta necesara (nu neaparat in car audio) ca sa stii cum trebuie sa SUNE o bucata muzicala? Ai termene bune de comparatie? - Daca stii ce e bun si poti sa compari obiectiv trecem la urmatorul motiv. Cat de mare crezi ca e diferenta intre un aparat BUN montat prost si un aparat PROST montat BINE? Iti spun eu.... MARE. Daca judeci aparatul dupa sigla purtata si neglijezi complet partea cea mai importanta (implementarea in sistem) risti sa ajungi dupa modelul "blugi versace roz" cu "trening verde nike". Or fi de firma... da' nu-i destul! - Daca bagi mana in foc ca acele produse sunt proaste iar montajul scoate tot ce-i mai bun din ele va trebui sa contrazici marea majoritate a posesorilor de JL cativa dintre ei suficient de cunoscatori incat sa aprecieze calitatea. Ajungem la punctul unde s-ar putea sa ai dreptate. Asa numitele "image products" pe care le are fiecare marca pentru a "sustine" nivelul calitativ in ochii publicului. Poti sa vorbesti de asa ceva la multe marci, dar sunt cateva a caror traditie, rezultate si PRETURI te pun pe ganduri cand vine vb de un enunt categoric. Cat despre DLS, firma a cazut cand a mutat o mare parte din productie in tari mai calde nu fiindca ar fi proaste fabricile acolo ci fiindca a disparut calitatea muncii si controlul acesteia in schimbul vanzarilor mai mari si a costurilor mai mici de productie. Asta este... se mai intampla. Retine ca 90% din produsele de car-audio se fac in china/taiwan/coreea/japonia/etc, ca de altfel 90% din produsele electronice, etc. INCLUSIV piesele din amplificatoarele facute in State si Europa se fac tot acolo. Asa ca exemplul "facut in china" a devenit I R E L E V A N T. Mac Z2200 este un amplificator ieftin din toate punctele de vedere. Nu cred ca este de top nici macar in gama lui de pret ca si performante si lauda lui este inutila. Ca isi merita banii, se poate. Dar de aici pana la a spune ca e de top, bla bla bla.... sa nu aberam. Prospectati ATENT piata inainte sa va dati cu parerea. "IN CONCLUZIE cum nu tot ce zboara se mananca...nu tot ce e scump si canta....canta neaparat bine" si in COMPLETARE, nu orice difuzoare si amplificatoare aruncate intr-o masina canta. OK, nu judeca aparatul dupa marca, dar incearca sa-i dai o sansa corecta intr-un montaj BUN inainte sa fi atat de categoric. Ai ascultat JL intr-o masina "de eschiu"... nu inseamna ca stii cum suna. Ai condus un urs? Nu inseamna ca ai habar cu ce se mananca un M5... (din punctul asta de vedere poti sa stai linistit, nici eu nu am habar :lol: ) Bafta mare! |
Quote:
SALUT! In ce masina de SQ ai fost tu la WIZARDS, ca vreau si eu????Nu stiam ca avem una! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning