![]() |
re: Jetta mk3 1.8gt
10 Attachment(s)
Am tot asteptat si am tot pandit ba pe forumuri la noi, ba pe ebay, piesele pe care mi le doream dar norocul a facut ca sa le gasesc pe toate gramada si anume: bari de state, suport numar spate patrat, suport de pahare, cotiera cu suport de pahare si buton deschidere portbagaj, tavite pentru buzunare usi, tempomat, mocheta portbagaj, ceasuri de tdi cu mfa si alte lucruri care momentan nu imi imi vin in minte. Cert este ca masina se va transforma intr-o americanca 100% !!!
|
Quote:
Daca nu iti aratam eu masina .. :)) Suportul de nr ( tabla ) este de pe fata sau spate ?! |
Sssuper ! Masina donatoare e cumva cea alba TDI de aici de pe forum ? O vazusem ieri parca la anunturi dar am uitat sa iti spun de ea pentru suport de numar :)
|
Frumos ce ai adunat acolo lucruri rare si foarte de efect ...
Felicitari si bafta in continuare :twisted: |
Quote:
Quote:
Quote:
Suportul e de plastic si era pe spate, pe fata avea unul de tabla! |
7 Attachment(s)
In weekend s-a lucrat non stop la instalatia electrica a masinii atat la partea de motor cat si sub bord. S-a desfacut toata izolatia veche si s-a izolat din nou cu banda panzata, am schimbat vasul de la lichid de servo cu unul nou deoarece, cel vechi incepuse sa dea semne de oboseala (a fiert vechea baterie si a curs acid pe el). Si daca am dat bordul jos am montat si cotiera si consola cu suport de pahare!
|
Pe cand alt motor ? :))
|
In iarna asta va veni si motorul, vreau neaparat un afn!
|
foarte frumos , ar fii misto sa ii gasesti o grila modelul acela mai rar si daca ai face-o pe toata o culoare !
|
2 Attachment(s)
pana ii pun un motor mai potent, il tratez pe acesta de impotenta!
am schimbat kitul de ambreiaj!!! |
2 Attachment(s)
bara spate de us!!!
|
Quote:
|
Asta e arta! Ce stii tu!? =))
|
Quote:
Nu ai pus bara fata ? |
Nu am montat-o inca! Vreau sa iau si tragerul si abia apoi o montez, dupa care le voi vopsi!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:21. |
- Copyright 2026 4Tuning