![]() |
Re: Nissan 200SX S14 Project
1 Attachment(s)
fuck that looks good :shock:
|
te c**i pe tine :o
|
Foarte, foarte sexy, felicitari !
Multa bafta, Octav |
masina asta cred k e visul oricarui pasionat...good wook man...felicitari
|
1 Attachment(s)
Multumesc de urari la toti.
Toata lumea vrea sa o vada pe strazi in frunte cu noi dar ... mai dureaza. Daca totul merge ceas va mai dura o luna pana sa vada asfaltul. Deja unii se transforma in diavol tazmanian de nerabdare :D |
Rotile pe spate banuiesc ca vor iesi cva mai in afara.Gresesc?
|
In 7 zile ajung distantierele care vor fi de 2x15mm pentru fata si 2x25mm pentru spate.
Astefl et ul rotilor din et22 va deveni et 7 pe fata si et -3 pe spate si fitmentul va fi "flush". Masina nu este terminata mai sunt ceva aspecte care necesita atentie dar am vrut sa o echipez cat de cat sa imi fac o idee despre cum va arata la final :) |
7 Attachment(s)
Au ajuns piulitele si distantierii am montat de proba pe partea dreapta si vin exact cum trebuie :)
+ poze cu piesele care au mai ajuns |
daca ai inceput sa pui piesele noi pe birou la tine inseamna ca nu mai ai loc in atelier :lol:
cand o vedem pe strazi? |
Se termina masina pana pe 29?Mai bn zis vine la Tulcea?:lol::shock:
|
100% nu va fi prezenta la Tulcea.
Oricum scopul masinii nu sunt cursele de drag deci oricum nu era prezenta nici daca era gata probabil :) |
Cu subaru participi? scz de off
|
Cu Subaru nu am participat pana acum la curse si nici nu am sa o fac la fel cum am facut si cu Honda S2000. Unele masini nu sunt pentru asa ceva decat daca sunt modificate pentru drag.
Voi veni la Tulcea ca spectator si atat. Cand voi avea masina de drag (poate 240z ul) am sa particip pana atunci ma uit ... Propun sa incheiem aici cu off topic ul :) |
Da, imi place ce vad pe aici. Lucrat frumos si piese de calitate.
Succes in continuare! |
si pot spune ca inca nu ai vazut nimic! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
- Copyright 2026 4Tuning