Quote:
Originally Posted by DJBOSS
(Post 3917305)
Acum credca cel putin 3 cp mi-a dat toba asta deci 63 + inca 3 cam 66 cp, vreaus a spun ca masina trage mult mai bine acum, o sa urmeze dupa ce trece frigu si un filtru sport :rolleyes2 vreau sa o aduc la 70 cp,
Ma gandeam sa-i pun si un carburator dublu corp de oltcit sau de nova dar peurma nu mai scot consumu sub 14 pe oras :lol:
|
boss cp nu cresc asa doar cu un flitru si o toba . filtru mai mult pentru sunet este bun si ca te ajuta la o accelelrare mai buna iar toba <rolul ei este de a scoate un sunet mai placut si pentru a se aerisi motorul mai repede> parerea mea . gandestete ca eu la golful care l-am avut am schimbat partea de injectie , supapele si multe alte porcarii de prin motor si abea am castigat 5 cp . fara suparare dar daca tot vrei sa scoti cu adevarat ceva cp din motorul ala incepe prin a mari camera de ardere , un carburator bun de preferat dublucorp......ai avea multe de facut dar pentru asta nu trebuie sa te mai zgarcesti la bani daca vrei cp ''adevarati''
Quote:
Originally Posted by vandam
(Post 3919729)
Ma! depinde de ce vrei u si daca vrei zgomot cumpara una din carbon si gata, eu mam referit la ce ai zis u ca toba tia dat 3 cai, asta e o aberatie asa simti u cand te sui in ea ca ai zgomot ;)
|
coorect vandam are perfecta dreptate:lol::lol:
Quote:
Originally Posted by DJBOSS
(Post 3917634)
Pai m-am saturat de inox am avut dar nu scotea prea mare zgomot, eu zic ca nu se compara cu asta , suna bine in realitate :D
toata lumea da sfaturi dar practic nimeni nu te ajuta , daca tu credeai asa poate vroiai sa vi sa o prinzi tu pe-a de inox:lol:
|
nu iteleg de ce te superi pe oameni si spui ca toti dau sfaturi dar nimeni nu te ajuta . oricum nu avem cu ce sa te ajutam pentru ca este masina ta si tu trebuie sa te ocupi de ea iar pentru orice modificare .... sti cum e ca trebe sa bagi bani in ea daca vrei sa scoti ceva calumea
fara suparare dar nu are nimeni obligatia sa iti prinda toba :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|