![]() |
Re: Dacia 1100--
Stii ce e interesant Lpc sau hai sa-ti zic pe nume Catalin Barbat, ca tu ai luat-o ca pe ceva mai mult decat personal.Pe cand pe mine chiar ma distreaza.:D :D :D.
|
acest topic de cand a inceput si pana in momentul de fata a fost un thread in care au existat permanent certuri care nu au avut nici un caracter constructiv.As zice ca e momentul in care in sfarsit sa vedem si noi ceva la masina aia in afra de vorbe in vant.Normal ca se ia lumea de tine din moment ce nu zici absolut nimic si nu faci nimic nimic decat sa le vorbesti persiflant altora si sa ii tratezi pe toti ca pe niste desculti.Lumea vrea fapte nu vorbe.Tot timpul te iei de cei care posteaza aici pe threadul tau motivand ca tot ce zic ei nu are legatura cu tuningul.Tin sa iti reamintesc ca ai dezvoltat o obsesie cu acea replica si ca aici te afli la sectiunea MAsina Mea si nu la Tuning Dacia.Mult succes
|
E parerea ta si o respect.Problema celor care se iau de mine , in special cei de pe forumul dacia 1100 este aceea ca oriunde, ei dau de mine; este suficient sa tastezi dacia 1100 sau b20 ezu sau dacia 1100 17.000 km si masina apare pe forumurile francezilor, bulgarilor si cele romanesti.Cei de pe forumul dacia 1100 au o idee ciudata, in conceptia lor daca ai o dacie 1100 trebuie sa fii inscris intr-un club.Mie mi se pare o tampenie;nu e neaparat nevoie sa fii inscris intr-un club ca sa-ti prezinti masina pe vreun forum.Eu mi-am prezentat masina mea si punct.Plus ca in conceptia lor tuningul ''trebuie facut in spiritul epocii''----citeste posturile lor anterioare.Iar ca thread este excelent ...am cam 4000 de vizualizari....deci e destul de interesant...chiar daca pentru tine nu prea pare.
|
pt mine cel putin este f interesant topicul asta. e o metoda buna pt a te amuza si a scapa de plictiseala. cred ca si pt ceilalti care il citesc e la fel.
respect pt domnul tanase! |
Bravo unchiule!....hip-hip uraa...ptr tine, chiar daca ai si ceva legaturi cu forumul dacia 1100.Imi plac oamenii destepti care gandesc pozitiv.:D :D :D.
|
pai da. trebuie sa vezi mereu partea buna a lucrurilor. mereu raman cu zambetu pe buze dupa ce citesc ce s-a mai postat. nici nu mai tre sa iau catzavencu :))
|
Ha, ha,ha.Buna faza!..:D :D :D
|
Traiasca TANASE!:) MARE e EDENUL tau DOAMNE, si MULTI ti-au SARIT GARDU`!!!
stii, unchiule, se spune ca prostia este necesara inteligentelor obosite...am dreptate sau nu? |
Stii ce ....am hotarat sa nu mai raspund la atacurile tale si sa ma amuz de prostia ta........care sa speram sa nu fie molipsitoare si pentru altii.Vezi tu, mai ai putin si treci de pubertate......si apoi sigur te mai potolesti.:D :D
Esti doar un copil atat in gandire cat si ca mod de exprimare, intr-un fel cam ipocrit as putea spune.Tu vorbeste de ridicol si de prostie ...dar nu te uiti la tine. Dar ce sa-i faci ...stii ca e vorba aiai:...prost sa fii noroc ca esti.....:D :D :D.Esti tare ofticat ca masina mea e pe toate forumurile frantuezesti, bulgare si romanesti |
Uite unchiu Sam.....e mult mai destept decat tine.....pentru ca stie cand sa cedeze.M-am certat si cu el, dar ne-am impacat nu am tinut-o asa zile in sir cum faci tu.Si da, gandeste pozitiv si e mult mai dezghetat si deschis noutatii decat esti tu.Tu ai o privire ingusta asupra lucrurilor, esti cam increzut si ai impresia ca tot timpul tu ai dreptate sau ca tu esti victima.Daca ar fi dupa mine nici nu ai ce cauta ca administrator de forum.Iar de amenintarile tale sunt satul, la fel de satul cum sunt de toate magariile care le spui.Eu zic ca trebuie sa incetezi, cred ca toata lumea a aflat pasiunea ta arzatoare pentru tipul asta de masina si ca trebuie tunata in spiritul epocii, ca ai un limbaj si maniere elevate si ca cunosti numai somitati, vip-uri.Ok?!.....Pe bune acum...chiar devii plictisitor
|
Salut din nou. Nici eu nu am mai trecut peste topicul asta....Stiu ca Tanase are un mod agresiv de a vorbi cu lumea din jur dar trebuie sa ii dau dreptate aici. Si eu m-am certat cu el, si el m-a insultat dar hai sa fim seriosi ca parca toti ati sarit pe el de pe forumul 1100 k nu va arata masina. Acea masina este masina personala si nu are obligatia sa se inscrie nicaieri sau sa ceara voie cuiva sa isi schimbe becul de la semnalizator. Vad ca v-ati facut cont pe 4tunning doar sa puteti sa va luati de el. Dupa parerea mea masina este a lui pt ca altfel ar fi aparut cu o Honda NSX nu cu o dacie. varsta lui chiar nu conteaza...16,20,50,80 de ani....pt ca am vazut atatia la 17 ani cu masini luate pe banii lor (nu ai lu taticu) mai tari si mai rare decat au avut altii o viata intreaga. Si chiar daca nu e cine spune ca e...asta e problema lui. Cand aflii asa ceva despre o persoana pe care nu ai vazut-o in viata ta...de obicei o ignori. Deci nu inteleg ce vreti sa demonstrati.
LPC (7 posturi...toate 7 pe acest thread)....nu te supara...dar nu ii da nimeni dreptate pt ca e tanase....ci pentru ca de data asta nu bate campii..."taberele" se formeaza in jurul argumentelor...nu persoanelor. Deci inca odata.....care este argumentul vostru? |
nicknamed, eu personal n-am nimic cu omu: n-a fost decat un schimb de replici, asa ca n-am de ce sa ma impac cu el. pur si simplu mi se pare amuzant felul lui de a fi si de a raspunde (in mod vulgar celorlalti). citesc pe toate forumurile posibile pe unde s-a inscris si ma amuz la fel de tare ca la o emisiune unde se cearta doi politicieni cunoscuti. oricum asta e topicul masinii lui (sau totusi nu), la sectiunea "masina mea". daca si-a facut topic aici, si-a asumat riscul de a primi si critici. critici pe care evident ca nu le accepta si insulta pe cei care le-au facut. exemplu: "a fost revopsita portiera stanga spate?" "ba, tu esti prost sau ce ai? nu vezi ca masina are vopseaua originala?"
si bineinteles ca la o asemenea replica i se va raspunde cu aceeasi moneda si de aceea a devenit topicu asta un balci. nicknamed, tin sa te anunt ca nu doar pe 4tuning are un asemenea topic unde e certat cu lumea, ci pe toate (aproape toate) forumurile romanesti unde a postat. au mai fost cazuri cand userii se laudau ca au facut si au dres, fara sa arate nimic, dar nu a iesit niciodata asa pt ca vorbeau CIVILIZAT |
junky nu mai spune sa arate masina cu ce a facut la ea pentru ca daca sti topicul care i-a fot sters din cauza mea de asta a fost sters :D asa ca hai sa il lasam pe tanase si sa ne mai amuzam cu el sau de el ............. mie chiar imi e simpatic :)
|
..unchiu are dreptate !!...dak domn tanase se lauda k are o masina originala . vopsea originala si alte chesti dc nu a venit la intalniri dc nu arata lumii masina lui ... doar in poze ??!! asta nu inseamna nimik pe un forum din iashi aspus k e devina aparatu si k erau umbre si copaci de acea de acea parea portiera revopsita nega tanase
da cum frate sa fie umbre tat de drepte si sa fie chi8ar pe linie chiar intre lufturi sa fie marginea umbri :D ...sici k ai peste 4000 mii de vizitatori :))) itzi zic eu k nu are forumu atatzia useri :))) ..cred k topicul tau a fso citit e maxim 200 de useri :)) ...si apropo filtru piper cross :))) ziceai pe forumu din aishi k e consumabil :)) cum de in iashi se gaseste filtru original de 1100 si culmea si carcasa :))) ...si faza cea mai tare cum sa zici k pui de drac e unchiu sam :))) hay k esti amuzant:)) bafta in ccontinuare :P |
Devine chiar interesant....Nici nu ma gandeam c-o sa fiu asa de vanat, e bine ca nu duc lipsa de po****ritate.Am devenit un VIP.:D :D Stii cum e vorba aia....voi ramaneti cu zis-ul iar eu cu masina....:D :D :D
Cred c-o sa-mi deschid si eu un forum......ca sa ma pot certa cu toata lumea linistit:lol: :lol: :D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning