![]() |
Re: E36 - coupe,prima masina,prima dragoste !
15-20 de gRADE SA see faca acolo:)) si oricum chestia e k se incalzeste foooooarteee greu:( dureaza 10-15 min pana incepe sa sufle umpic umpic de cald
|
Quote:
|
a dreq zapada nu poti face nicio miscare ....:( masina a primit eleronu, si un parasolar personalizat, care cred ca o sa renunt la el ......e prea multa culoare...astept pareri dupa ce urc poze8)
|
2 Attachment(s)
parasolarul ................. astept pareri sincere, sa il dau jos sau sa il pastrez....:rolleyes2
|
Quote:
|
am inteles ca parasolarul era o fantezie de-a ta. dupa mine, l-as da jos imediat. masina arata mai bine ' clean '. Simply clean
|
Quote:
+ 1 de la mine.Iti arata nea skillzu stickere care merita puse.Aici el e seff.De-alea OEM.:-):-) |
Mie imi place cum a iesit parasolarul ca design dar parca e prea viu colorat. Cu caldura... si eu as vrea sa fie cald in masina dinainte sa deschid usa dar nu se poate :)) Vreo 10 minute dureaza si la mine pana baga caldura dar baga destul de serios a mea, si 30 de grade.
|
Jos JOS JoS JOS JOS JOS JOS JOS
- eu asta as face... |
multumesc de sfaturi baieti, asta o sa si fac, sa il dau jos:) poate aveti idei de un parasolar care sa i vina bine .... ? skillzu mi-a soptit o pasarica ca te sti cu stickerele .............:rolleyes2:lol:
|
Quote:
Ideea principala e ca cel mai bine e fara parasolar. Daca ai tu o problema cu asta neaparat, vedem ce putem face. |
ok, cred ca as opta pentru varianta cu parasolar din folie, pus pe interior, sa fie chiar putin, k asa mi se pare prea gol .... sau .... u cum zici?
|
Quote:
EU AM PUS SI SE VEDE BINE,CEA MAI DESCHISA AM PUS'O SI DE AFARA PARE NEAGRA NEAGRA! MERGE CALDURA?? |
da merge datiar dumnezeu sanatate !!! mam gandit la optiunea cu folie pe parbriz ....da eu nam bani sa le dau la astia daca ma opresc !am si jante neomologate , si folie pe geamuri fata 80% .....
|
Am eu doar folie simpla la parasolar si nu e cine stie ce, ori pui o folie completa ori il ionizezi. Ori suntem golani, ori nu mai suntem :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning