![]() |
Re: Provocari
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
in ce sens? ca nu o sa mai ma primesti la tine sa-mi faci soft daca da gres cu unichipul?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Doamne cat ma amuz ,unii chiar nu aveti ce face ,si in legatura cu master c****,daca imi aduc aminte bine am ceva poze si un film de postat ,asa ca reclama ca poate au nevoie in vreme de criza ,.... iar pentru cei ce au masini muncite tot respectul ,pentru restul sa isi astepte randul si apoi mai vorbim...multa bafta ,ne vedem pe strazi.
|
Quote:
nu mai am mult de asteptat ... da sper sa merite... |
Cine o sa fie prezent la Tulcea ?
|
eu cu o aspiraciune de 1.6 16v.. acum se vedem dc primeste si ceva steroizi pana atunci...
|
o sa va rog sa terminati cu offtopicul, aici e topic pentru provocari
|
eu provoc orice 2.0 oricate supape, ASPIRAT ,pentru cei cu turbo ar fi cam incorect pentru mine dar discutam,normal totul in cadru legal.
|
Quote:
Quote:
bitnet - golf 3 1.9tdi ryky - 997turbo alinwrc - opel astra 2.0sfi avionul - skoda 2.0tdi speram sa aducem ceva premii la buzau!!!:lol: |
va rog eu sa nu mai stergeti posturile .nu am scris nik aiurea.am scris niste lucruri f adevarate!nu cred ca ti ar conveni domnule giubau_v8 sa ai o masina de modificat si sa ajungi pe la niste oameni la bucuresti care pur si simplu isi bat joc de masina ta!!!asa ca il mai rog pe alinWRC sa posteze filmuletele aici sa vedeti si voi cum se face treaba la o mare firma de tuning din bucuresti!!!
informatiile care le am dat aici sunt f interesante si pt altii!!! si cu domnul pompilica am curajul sa pun si pariu ca masina lui nu o sa mearga pe masura asteptarilor.de fapt nu o sa mearga decat o sapt max!!!si are atatea exemple. asa ca rog inca o data sa nu STERGETI ACEST POST!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
- Copyright 2026 4Tuning