![]() |
Re: Machete in lucru - DrifterGT
1 Attachment(s)
Acum am terminat de modificat puţin sistemul de prindere al jantelor că înainte erau cam ieşite înafară. Am făcut şi 2-3 poze acum să aveţi o părere ce şi cum. :nervious:
|
misto finalul..multa munca dar a iesit bine!
|
Quote:
Si in bord ai pus leduri ca nu-mi dau seama prea bine? |
Si acum sunt iesite in afara. Mai pileste din "butucul" rotii, cred ca mai ai cam 1 milimetru de pilit.
|
2 Attachment(s)
BMW E46 318ci 1:24 Motormax.
Am modificat acest bmw cu gândul să îl fac M3. Deoarece are o vopsea foarte frumoasă ca nuanţă am evitat să îi fac bodykit de M3 şi am decis să rămână stock.Pentru evacuare am folosit 4 ţevi specifice M3-ului. Deoarece jantele erau clasice şi mici, am optat pentru un set pe 19" de Nissan R35 GT-R cu logoul BMW. Am făcut semnalizările negre faţă/spate. Cum "nările" frontale nu sunt perforate şi erau vopsite într-un crom care deranja ochiul am decis să le vopsesc în negru. La plafon/portbagaj am optat la un sticker de carbon care cu toate că nu e la scala potrivită arată bine ca şi culoare. Tot la exterior a primit şi un set de numere. La motor am aplicat nişte stickere cu ///M V8 şi unul cu M Power. Am modificat puţin motorul vopsind o parte din el într-o culoare albăstruie. La interior am schimbat scaunele stock cu unele de GT-R precum şi volanul care e la fel. Pe consola centrală am mai adăugat 3 ceasuri de (Boost;Clock;Volt). Roţile virează insă nu se invârt. Maşina nu dispune de suspensie. Sper că vă place ce a ieşit din micuţul BMW. :evil_laug |
a iesit foarte bine, imi place ce vad la tine man!
|
2 Attachment(s)
New:
- Jante M5 vopsite în negru. - Evacuare aluminiu. |
nu se vede rau dar parca il inchide putin
|
Mie imi place arata super! :D
|
place ce vad :D
ma bag si eu totusi prin vorba... cum spunea si radu, la e46, daca ai rotile iesite ~2-3 mm in afara, da cam dubios (nu arata realist). Tevile sunt usor exagerate, asta daca vrei sa te iei dupa modelul M3- arata bine metalice, insa si dimensiunea conteaza. Plafonul si portbagajul in carbon, nu stiu... in locul tau as fi pus deasupra trapei transparente o foaie ceva cat sa o aduci la acelasi nivel cu plafonul, apoi un autocolant negru, mai degraba, decat carbon la 1/1 (nu 1/24). Carbonul 1/1 arata interesant pentru noi, insa daca iesi un pic pe forumurile din afara si vezi cu ce lucreaza ei, cam inghiti in sec. Pe portbagaj nu stiu de ce ai pus carbon, nu cred ca era nevoie... Pe grila fata poti interveni cu un Marker de CD / DVD.uri - markere negre, rezistente, cu varf relativ subtire. Sau mai 'pro' - vopsea neagra mat data frumos la o pensula de 0. cat despre e36, arata bine, imi place mult, insa toba iarasi, cam maricica. Aia e toba de tuneri japonezi, sau de machete precum Kentoys. In locul tau as cauta prin magazine gen Hornbarch tevi metalice de diferite dimensiuni, pe care sa le tai cat de lungi ai nevoie (folosesc si recomand). Jantele da, se cam pierd fiind intunecate; pentru realism totusi, ai putea imprima la 1/18 cate un logo 'BMW' pentru centrul rotilor, iar pe inel dai atent o gaura de 1mm prin care scoti un bold taiat. Interiorul de asemeni, daca e negru complet, ar avea nevoie de accente de ce culoare vrei tu (in cazul asta merge). sper ca ti.am fost de folos, si mai asteptam asa proiecte :D |
Mulţumesc pentru sfaturi :hug: . La e46 cu roţile am rezolvat, acum stau sub aripă normal . La evacuare şi eu m-am gândit să o fac metalică ca la M3-ul Kyosho. Pe plafon am tot încercat să iau nişte carbon 1/24 (se găsesc destule pe eBay) însă tot timpul m-am luat cu altceva şi am uitat :rolleyes2. Trapa am făcut-o din nou din plastic transparent deoarece cea 'stock' avea o nuanţă de mov. Grila este vopsită în negru, posibil cum bate lumina să nu îţi fi dat seama.
La E36 trebuie să îi schimb evacuarea că nici mie nu prea îmi place. La jante am pus astăzi autocolantul cu logo bmw pe centru şi am pus-o în locul celei vechi (că şi astea de M5 aveau logo-ul bmw însă când au fost vopsite acesta a fost îndepărtat). Dacă tot a venit vara şi e frumos, cred că o să mai iau o machetă maisto/welly şi să îmi încerc norocul cu un bodykit. Aş vrea un model la care să am mai multe opţiuni de modificări. Vedem în viitor ce o să mai iasă şi aştept cu drag comentarii de genul lui blue_macca unde chiar e la subiect şi te ajută cu sfaturi. ;) |
4 Attachment(s)
Am mai adăugat nişte poze să vedeţi cum se aşează jantele pe ea şi am revenit la toba originală până găsesc alta.
|
simplu si frumos...imi place cum arata macheta asta!!!
|
1 Attachment(s)
W.I.P
|
uite ca unii mai si muncesc frate...
imi place ce vad acolo!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:22. |
- Copyright 2026 4Tuning