![]() |
Re: Golf 3, 1.4, SJ-82-GMA
fara suparare,am spus ca garantez de marfa,interesul meu e sa il vand,acum daca imi cere 10 insi sa ma tot deplasez cu el,platesc mai mult decat merita marfa,iar pe cine chiar intereseaza si nu are incredere sa vina,sa vada,si asta e!cand am cumparat dvd-ul din bucuresti la mana a doua,trebuia sa cer sa vina pana in zalau si 5mil erau in joc,am riscat si nu am luat teapa
|
3 Attachment(s)
niste poze cu masina ,jantele naspa de iarna si astupat locul semnalizarilor si falselor din bara fata+mutat semnalizarea jos in plasa:
|
super fain arata bafta pe mai departe...:shock::shock:
|
Arata foarte bine masina
bara fata va fi clean acolo unde au fost semnalizarile? cu niste distantieri ar arata si mai bine cu jantele astea:) |
Quote:
|
Ar arata mult mai bine daca ai vopsi barile in culoarea masinii.Bafta!
|
Quote:
|
[QUOTE=Devu;4703539]Arata bine badboy-ul ![/mersi,ma gandeam sa inclin un pic pe la grila,sa o las mai jos,dar dadeam inapoi in stilul in care a fost cu fata de golf,si cu farurile patratoase nici nu arata bine
|
4 Attachment(s)
semnalizarile au fost inlocuite cu semnalizari de lupo,asta datorita soferilor din trafic,care intr-o zi era sa ma loveasca de trei ori in sens giratoriu,asa da de or vedea ca semnalizez:
|
Quote:
|
Quote:
|
tot mai bine dau originalele in bara
|
Quote:
Daca aveai in plan o bara clean se merita sa pui in grile semnalizari diverse, asa, chiar nu vad rostul. Arata de 10 ori mai bine cu semnale originale . P.s. uite aici un exemplu frumos cu ce ai putea face https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1313329789 |
ceva deosebit facut din fata de vento, cei mai multi lasa capota asa cum e... oricum cu un finisaj cat mai bun va fi ceva discret si de bun gust, bv !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning