![]() |
Re: Poze cu...noi:)
....this is meee......(dacia e a lu tata..prima mea "amanta".....dara cum "cochetez" cu o "roscata")......de la primii ani de viata pana in prezent..8) la volanul masinii va fi mai mult tatal meu care e la fel de:twisted: la volan ca mine asa ca daca vedeti masina datii o goarna sunt curios cum reactioneaza.....
|
6 Attachment(s)
...cea osie e a mea....din poze....
|
Tot esti taica-tau :D:D:D
|
..mersi omu'....STIUUUUU.....comentarii altiii...nimeni nu mai zice nimic?UNDE E LUMEA?
|
Quote:
|
..pai daca te invita lumea la o zi de nastere ...nu refuzi....nu?...de alt fel......nu ma prea dau in vant dupa cluburi....lucrez mult man.....si nah...sti tu vb" i am to old for this shit"....
|
o data tre sa prinzi gustu' ;)
|
2 Attachment(s)
m`am prostit si eu cu webcamu :P
|
1 Attachment(s)
vali esti multumit? :))))
|
bai fac iu....
cenzureaza pozaaa ba da urat mai esti de fapt..stiam...ca m'ai pus sa te privesc pe webcam...ca un pedofil:):):) |
Quote:
:))))))))))) lol Vali :))))))))) ... un singur lucru`mi doresc ;)) sa pun MANA pe masina ta odata :P :lol: P.S. Yes` you`re Ugly u ;)) :twisted: :twisted: |
mai rabda putin...
pe cand e gata a ta, va fi si a mea:) urati ca naiba...si totusi lumea ne iubeste :))))) |
Quote:
Si daca nu ne iubeste nimeni ... noi oricum iubim ... (oltcitu si golfu) :twisted: |
pune ceva poze cu golfu' sa-l vedem si noi!!!;)chiar dak nu-i gata
|
Quote:
pentru el... golf = oltcit ne minteste aci de numa numa numa nu recunoaste amu....ca se da smecher:lol: :lol: :lol: nu vezi ce poze si'o tras de cand si'o luat un harb de Pentium 2 si un webcam cu 30lei? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning