![]() |
re: Cea mai frumos modificată maşină din Bacău
Quote:
mare dreptate ai!!!!!:shock: :shock: |
Quote:
|
Quote:
:evil: :D :lol: |
so... trecand peste orgolii ieftine si ambitii marunte... puneti lista fiecaruia, sa vedem ce considerati voi ca merita sa fie in top... (lista poate sa contina 5 sau 25 de masini, nu conteaza asta....)
|
a mea :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
lista cu topul sau lista cu cine ar merita sa intre in top ... .ca sa faci poll ...? Masini ce merita sa intre in top: rrr,zoz,tun,vsa,adv, cristinutza lui gabriel, rai-ul nu mai e in bacau (urmeaza alta) si .... eu :D Nu prea mai am idei ... poate am uitat pe cineva ... imi cer scuze ... am zis asa rapid ... |
mai sunt vreo 3 prin onesti care ar merita sa fie in top ;)
|
rrr,zoz,tun,vsa,adv, a lui gaby, pxm, misu..... uof, .... nu stiu....poate a mai aparut vreo una de cand am plecat eu
|
Parerea mea....inchidetzi topicul asta....facem la intalnire niste poze frumos....alegem vreo 10 masini...le punem cu poze cu tot ,cu detalii cu tot,motor,piese etc.si dupa ne punem pe votat pentru fiecare masina si fara golanii daca se poate...voturi corecte.....oricum daca si scrie fiecare pentru ce a votat e mai corect....si gata cu vrajeala...pierdem timpul degeaba cu topicul asta...close it...:shock:
|
Pe primul loc, parerea mea, a lui Gaby... cred ca nici unul din Bacau nu are nici macar 50% din ce are el, d.p.d.v al tuningului ;) Si mai includem si respectul pt cunostintele si munca lui...
|
Quote:
|
Quote:
|
nu inkid nimic, aici fiecare vine cu propriile propuneri, poate sa-si puna si dacia pensionarului de la 3, daca ii place lui cum a modificat-o , cu cateii aia care dau din cap, pe bancheta din spate :p:p
glumeam... aici fiecare e liber sa puna pe cine crede, urmeaza si poll-ul cu alesele voastre, insotite de poze, dar deocamdata...idei :) |
aleks vezi si u pe Brasov sa vezi ce frumos a fost organizat un astfel de vot ;) ..dar ei au moderator se pare;) .....noi nu prea :shock:
|
mda, merci de injectie, dar nu o fac pt k sunt 100 de pareri, si pentru ca astept o centralizare cat de cat inainte de asta, am mai scris de cateva ori, nu pentru ca nu sunt in stare sa fac un poll.
stai linistit, am mai vazut si eu votari pana acum.... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning