![]() |
Re: E30 - Morpheus Drift Project
Un avantaj al suportilor laterali este ca poti sa selectezi si unghiul la care sta scaunul...il pot lasa mai pe spate sau fix drept (intelegeti ce zic?)...pe cand la suportii normali (sa le zic asa) sta fix drept...+ suportii laterali la drift cred ca preiau mai bine fortele laterale decat suportii sub scaun...nu stiu ce sa zic exact.
...oricum, se pare ca situatia se complica, sper sa nu se indeparteze scaunele :(( |
Quote:
chiar ca te complici..orice suporti sunt buni, concentreaza-te pe lucruri importante Nu-ti trebuie laterali, daca pui scaunul scoica mai 'pe spate' se duce si spatarul pe spate (evident) pt ca nu se regleaza. Il montezi in pozitia pe care o vrei pe sine si gata. Eu si toti baietii avem ori sine no name ori sine de urs, n-am vazut la nimeni suporti sparco sau alte nebunii. Daca nu s-au rupt la mine la cate impacturi laterale a suferit masina si la suta mea de kg, poti sa fii linistit; ia niste scaune cu sustinere laterala buna, ia dif, ia suspensie daca poti si da-i Doamne Iarta-ma de suporti. bafta Ps: daca vrei sa incerci un 4.10 sudat sa vezi cum e (e mic si uruie dar e bun de teste, asta am facut si noi cu el), vb eu cu Rotti si iti dam unul imprumut..zic doar sa incerci pt ca poate ai nevoie de si mai scurt..si daca e asa iti zic de unde sa iei 4.45 mare. LE: m-am uitat pe net..4.45 iti trebuie..ai 318i m40 da? |
Quote:
Ms Razvan de sfaturi. Ca de fiecare data scuturi totul dp mine ramane doar ce trebuie :)). |
lasa morpheus ca eu din cauza crx-ului stau 3 luni pe margine :si cand ziceam...mamaaa ce beton suna evacuarea:))) hop militianu cu bastonul si eu aveam 120 km/h:D intr-o clipita....succes cu masina app;)
|
Quote:
Cert e ca'mi pare rau ca stai si tu 3 pe dreapta (nu ai idee ce nasol e...ai sa vezi)...vezi poate contesti ceva (desi pierzi) dar in loc sa stai octombrie/noiembrie/decembrie...faci cumva si stai decembrie/ianuarie/februarie...(cred ca'i mai ok)...pnm. Mult succes si tie cu masina (mai ales ca ai 3 luni de strans cascaval :) ...eu pan acu nu am strans nimic dar am mancat...mai bine, daca se poate spune asa :)) haha)...si cand ne vedem undeva sa ma dai si pe mine o tura ca's nebun in general cu JDM shit :) Numai bine la toti!!! |
Hmmm...imi place ce am vazut pana acum pe aici. Inca un proiect de drift cu inca un urs...DA! De cand visez si eu la un urs dar mai am de asteptat. Si buburuza aia mica arata intr-un mare fel...pacat ca nu am vazut-o live dar mai e timp. Bafta cu proiectul
|
ajungi la ploiesti pe 31?
|
Quote:
|
curse de acceleratie....vezi pe topicul de curse de acceleratie
|
a...scuze akm am vazut...am gresit topicul scuze....
|
din pacate nu am sa pot ajunge nicaieri pe 29/30/31 caci sunt prins cu familia la o nunta...pnm...desi imi doresc din tot sufletul sa ajung la finala...
|
Doamne da nu mai trec odata zilele astea fara plastic!!!
Eram in seara asta intr'o parcare...si am urcat la volan (sa parchez masina)...merg merg merg si calea de acces imi era blocata de un dobitoc (pe romaneste) care ma scos din sarite!!!! ...trebuia sa duc masina in alta parte.... ... S'A ENERVAT URSU SI EU!!! ... Intorc >>>LIMITARE!!!! BURN>>>>GOGOOGOGOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!! A luato stanga de popou (masini stanga <-> dreapta la pixel) ...corectat traiectoria >>> DREPT!!! A FOST VIS UMEEEEEEEEEEEED ...nu mam mai simtit asa de vreo 2 saptamani...aveam nevoie de asta!!!! VIIIIIIIIIIIIIS!!!! VIIIIIIIIIIIIIS!!!! VIIIIIIIIIIIIIS!!!! VIIIIIIIIIIIIIS!!!! P.S. Cand termin proiectul actual numa bine iau si permisu numa bine o sa vina si banutii pentru ursulica...abea astept sa'l pregatesc putin de "iarna" :)) |
morh hai cu un motor calumea ca plange dupa el :-P
|
Quote:
Masina iarna nu'mi mai modific...a fost groaznica iarna trecuta... |
Quote:
la care unii au zis "COAIE S-A DUS SUPER" iar altii cu fata de blegi "TREMUR DE NERVI" |
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
- Copyright 2026 4Tuning