![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
Quote:
Pai ... alea trebuie sa fie ... asta am comandat eu. :D |
nici acum nu or venit rotile?
|
Quote:
Adik ... de aproape o luna tot caut alt model de janta ... si in sfarsit cred ca am gasit ... |
2 Attachment(s)
A venit si pedala de odihna :D Rs4 :D
|
ti/a venit footrestul? k eu le/am montat pe ale mele si arata bestial
|
Quote:
pai .... nu se vede? :D Si mie imi place f mult cum arata ... mai trebuie doar motorul si inca cateva accesorii si e direct rs4 :lol: |
Quote:
|
“MTM 4.2 V8 Biturbo engine, develops Gumpert Apollo for the employment in the supersports car. Equipped with two turbochargers this aggregate 650PS/478KW achievement and 850 Nm torque reaches K27, exhaust elbow unions with external Wastegate valves, dry sump lubrication, special piston, piston rods and many further high speed construction units! Further impressing values: The maximum torque lies close when 4500 revolutions, which Leistungsspitze reached with 6500 rpm, and which is engine drehzahlfest to 7,500 rpm! An acceleration of 0-100km/h in 3.0 seconds, of 0-200km/h makes possible in 8.9 seconds and a maximum speed of approximately 360km/h e.g. in the Apollo! These forces will transfer from a particularly made racing clutch and an a mass flywheel, preferentially to a sequenzielles six-course transmission”
|
SFW ai o masina de milioane.......(sunt o fana Audi....).....sa ai grija de ea....;)
|
Quote:
10x :oops: O sa incerc sa am :D |
Quote:
Motorul e prezentat pe site la MTM ... la "Products" "mtm - performanceparts" "engine" si vezi jos mai multe motoare ... Pretul nu era afisat pe site ... dar am completat acum un formular, in care am intrebat si de pret ... cand imi raspund postez pe forum :D Dar eu zic ca la tine mai bine iti modifici motorul decat sa il schimbi ... mult mai ieftin ... pt ca trebuie sa fie acelasi motor ... zic eu ... :-) Si ... daca de 19385 euro il modifici pe al tau pana in 568 cai .... ca sa cumperi alt motor mi-e si frica sa stiu cat poate sa coste :D |
Quote:
|
Quote:
This engine is can not be fitted in a normal car. Its made for sportscars like the Apollo." Cam asta a fost raspunsul :???: :sad: |
5 Attachment(s)
:D :shock: :D :shock: :D
Au venit jantele ... Acum sa vina si cauciucurile :anger: :anger: :crazy: :crazy: :crazy: O sa inebunesc pana la urma .... Poze: |
sooperi tari jantele....bv...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning