![]() |
Re: STREET LEGAL Ploiesti
Gata si galeria de poze la site.
http://www.streetlegal.ro/galerie.html Rog si ceilalti membri care nu apar sa imi trimita poze cu masinile lor sau sa se prezinte la urmatoarea intalnire pentru a le face eu poze. P.S.: sper ca va place |
Quote:
Dar mai multa atentie cu photoshop-ul. Oricum, unele poze sunt superbe! 8) |
Quote:
Voi anunta cand va fi forma finala. Mersi frumos pentru apreciere. |
Graba strica treaba..e timp destul..de inceput e destul de bine....o sa evolueze si site-ul dar mai greu..necesita mult timp toate detaliile astea, si pana la urma e mai importanta performanata clubului.. valoarea nu ne-o da un site ci modul cum evolueaza treaba pe la legale si ilegale:)), ce membri forta mai ademenim si ce cupe si diplome mai aducem clubului.
Ar trebuii facut un USER GROUP pentru toti membri clubului!!!!! Care stie cum se face sa dea niste detalii va rog. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS: daca te refereai la altceva cand ai zis sa avem grija ce bagam in club te rog sa explici, poate am inteles eu gresit. Eu credeam ca sunt persoane care ne pot creea neplaceri. |
Quote:
fiecare e liber sa faca ce vrea;).....as fi absurd sa ma supar ca vlad sau nu mai stiu cine se duc in alte parti,departe de mine gandul asta. eu doar va dadeam un sfat,pe care m-ai bine nu il dadeam. cum spuneam sunteti mari si vaccinati si stiti ce aveti de facut :). nu am nimic cu nimeni,am respectat pe toata lumea si probabil ca asta si primesc in schimb. ps.aveti totusi grija,caci printre noi se invart si ''cartitze''. later edit:chiar discutam cu donu, ne bucuram ca a inceput sa existe concurentza si in ploiesti,poate asa vor iesi treburile si mai bine ptr oras. |
"Cartitzele" se miros repede. Fiecare stim ce avem de facut ...
Si este foarte adevarat cu concurenta ... te ambitioneaza sa fii mai bun si asta e f bine pentru Ploiesti. Mersi de sfaturi T@zMania.;) |
Quote:
|
Gata si forum-ul nostru. :D
http://www.streetlegal.ro/forum/ Rog membrii STREET LEGAL sa imi trimita poze cu masinile lor. id: [email protected] |
felicitari pt munca depusa si pentru tot ce faceti in continuare.....bravo
|
Quote:
|
Quote:
"[email protected]" il folosesc deja de ceva timp. P.S.: Mersi Victoras de felicitari ... tu ce ai mai facut pe la masina? Cum mai merge? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:48. |
- Copyright 2026 4Tuning