![]() |
Re: E30 - B 325 JOB
Ai dreptate ! Sa speram ca nu trece anu asta fara sa ai ursu :!: Mult respect si te salut !
|
ms.. si tie la fel...:rolleyes2
|
Ma job ule fa-ma si pe mine sa inteleg,tu stii unde e masina acuma?ca am inteles ca ai vb cu el si te-a prostit din nou.....dar stii unde e masina???daca da eu numai stateam....ti se pare om de cuvant de astepti atata si degeaba???....e treaba voastra....dar la ce ''reclama'' are....
|
pai nu stiu ce sa zic frate , nu dau de el.... si aia e ...
turbez! |
deci nu stii unde e masina???
|
nup.....el zice ca e la el si ca se lucreaza si p mea . dar nu imi da dovezi sau nici nu zice unde se afla;
|
pai in p mea daca e la el si se lucreaza zii ca vrei sa vii sa o vezi si tu....asta e furt ma frate....cum p mea sa ti ia si bani si masina....si tu sa stai degeaba.....cautal da telefoane afla ce si cum.....daca nu reusesti nimica si nimica.....du-te la politie....dar mai intai incearca sa-l gasesti ca din tot bucurestiul asta trebuie sa stie cineva unde e......eu te stiu de anu' trecut cand ai venit la o intalnire dreamworks si venisei cu ursu...nu arata forte bine dar stiu ca ziceai ca vrei sa l faci.....si ce ti se intampla nu e normal si iti zic sincer e si mai anormal ce faci tu...adica nu faci nimica....
|
da pai si eu te stiu , am bagat multi bani ...si am facut destule ca sa il gasesc , dar m a sunat si a zis sa nu o dau furata ca o dau degeaba si m a tot tinut cu cateva mesaje si un telefon ...
tot dau eu de el...faza e ca nu sunt singuru suntem mai multi in situatia asta si astept sa cadem mai multi la comun acord. |
si tu te iei dupa el???
astepti sa va adunati mai multi??? bagami-as p..a daca era masina mea....numai stateam o secunda..... si daca nu reuseam chiar nu reuseam sa dau de el....ma duceam la politie si ziceam exact ce s-a intamplat....mai ales ca tu stii numele lui.... sincer fara sa te superi pe mine dar si tu ai vina.....ca stai si stai prost.... |
el mi a zis ca n am cum sa il gasesc, l am cautat in corbeanca , in balotesti , pe langa fostu garaj , crede ma am folosit resurse si moloz ...momentan stagnez pt ca nu prea am de unde sa mai incep ... nimeni nu vrea sa cedeze.
l am si amenintat si multe multe faze dar nu vrea sa cedeze ....dar imi place ca vorbeste alte chestii mai ales pe forum aicisia, se plange ... acum sunt prins cu familia si alte chesiti, si vin sarbatorile dar nu cred ca mai rezist mult fara sa ma duc la gabori. |
Politia frate daca nu reusesti....ce astepti sa ce??
Aaaa da astepti ca ti-a zis el....da da sigur.... pana la urma e treaba ta...dar nu mi se pare normal...si mai ales reactia ta.... |
mdea , ce pot sa mai zic...
|
Quote:
eu iti doresc sa ti recuperezi ursul....daca o mai fii.... |
Quote:
|
Quote:
|