![]() |
Ma oameni buni, dar voi in fara de linii drepte mai stiti si altceva? Ca la astea vad ca va pricepeti (nici nu va ganditi la altceva).
Nu de alta dar am impresia ca unii sunteti niste piloti atat de buni ca prindeti suta in 5 secunde si cu supernova. Iar in lipsa de argumente (logice sau nu), lansati celebrul : \" hai sa ne intrecem si vedem noi dupa aia\". Wake up man! Fara suparare, dar sunteti departe de lumea reala! |
Re:
Quote:
Vrei soferie sa vezi tu 10-20% din astia de aici cum conduceau cand ii alerga politia, frane, viraje derapaje, intimidare... Nu te mai da tu destept pe ce nu sti pustiule ca mai ales Sei e un nume intre ei, citeste si afla mai multe inainte de a deschide gura. Te rog sa te abti de la remarci rautacioase, da dovada de inteligenta si nu fi sarcastic ce te fute lumea in gura urgent dupa aia, ai sa vezi. |
Poate ai dreptate, dar nu mai vreau sa vad stiri ca asta in ziare :
Quote:
|
Re:
Quote:
sanatate |
Asta intamplator avea un Porsche Turbo.
Quote:
|
Re:
Quote:
Spuneam ca au trecut prin toate furcile CAUDINE si sunt bine...nicidecum nu-i incurajez la asta, dar au demonstrat ca pot si ca sunt stapani pe ei si ca in multe situatii soferia le e prieten. p.s. daca iti vei mai permite sa-mi scoti din context cuvintele si sa mi le rastalmacesti te voi asigura de lipsa mea de respect fata de tine. EXSITA FOARTE MULTI CARE CONDUC FOARTE BINE< SUNT SOFERI BUNI, nu uita asta :!: |
OK, i-mi cer scuze. Credeam ca aici se discuta de performantele masin ilor, nu de ale soferilor. Dar cum am emis si eu o parere, a si cineva a considerat-o atac la persoana sa. Numai bine!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Quote:
Vezi ca tu ai inceput sa comentezi calitatile personale ale celor ce conduc masinile ... si dupa tot tu spui ca, credeai ca aici se vorbeste despre masini si nu despre soferi. Daca nu tii minte ce scrii, macar citeste posturile anterioare inainte sa scrii ... Si daca se vorbeste despre intreceri in linie dreapta asta e pt ca topicul se refera la o cursa de la o legala ... |
Sunt uni oameni care au alt nivel de perceptie, dar poate ca vor intelege in timp si ei cum stau lucrurile si vor rade singuri de greselile lor de acum.
|
Re:
Quote:
|
Asta e un forum despre masini si curse,deci nu inteleg de ce te miri,si de ce vii sa faci pe moralizatorul.Nu-ti plac discutiile ? Alt+F4
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning