![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
cumpar o bara spate pt golf 4 poate fi si lovita sau cu bucati lipsa
|
Dezmembrez Passat variant b3 fost vr6:D
Cumpar motor vr6 +toate anexele |
era praf motorul ala de cauti altul?
Golfuletz da-mi si mie pe pm mai multe detalii despre convertirea fostelor ceasuri de dacie in ceea ce ai acum :) |
CJ-01-WOB ai pm
|
razak...eu am avut un vr6 automat...am spart motoru deoarece s-a rupt patina de lant....am cumparat o masina neinmatriculata tot vr6 am pus motoru pe cea inmatriculata.
Acuma caut vr6 sa pun pe un golf2. Nu vrea nimeni piese de b3? |
CDA din pacate nu imi este buna si cred ca este si de tipul 020...dar nu sunt sigur... caut cutiile cu seriile ACG sau ASD de pe passat 16v si CHA de pe passat TDI sau ceva model canadian de VR6
|
Tristan, e foarte buna cutia ASD (este ceea ce caut si eu de vreo 6 luni) dar numai in cazul in care motorul tau scoate cuplu peste 300 Nm. Altfel, ajungi departe, dar usurel... din pacate.
|
Quote:
In ce banutzi, ceasurile? |
Golfuletz ne raspunzi si noua?:D
daca vrea cineva am elementul acela de plastic de la controlul "climei" sau cum naiba sa-i zic , e unul cu fundal rosu si unu normal dar cu scrisul putin sters. Moka desigur :). Grilele de ventilatie din mijlocul bordului ALBE ! le-am inlocuit cu unele NORMALE si cine le vrea e welcomed :) Le depun si la posta dar nu platesc transportul :)) |
chiar nu stiu cat sa cer pe ele...astept oferte :D. Razak, tu parca vroiai sa le faci singur?!
|
si daca e un pret la care nu se merita efortul :P de ce sa nu le iau gata facute?
:D |
try me... ;)
|
te-as incerca dar daca nu eram foarte aproape sa iau foc azi cu masina poate imi permiteam sa fac o oferta.
Momentan sper sa o rezolv sa mearga bine si sa-mi iasa vopseaua bine :( porma trec si la interior , unde o sa am nevoie de ceasurile alea. |
sal
are cumva, cineva din greseala un motoras de trapa pt golf 3 merci |
Imi trebuie computerul de la 1.8 G60...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning