![]() |
Re: Ce stiti despre "taxiurile" cu radar???????
mai este un logan rosu B 21 ALJ chiar la Ciurel ii ia pe cei care se duc din militari spre crangasi.... mereu am vazut-o pozitionata asa dupa ora 21 isi face prezenta p-acolo
|
unde e cutia aia? plasty
prod? |
e mobila cutia aia si ies cu ea la plimbare :) nu are locatie fixa. pana acum doar in mamaia am vazut-o.
|
Quote:
Pesemne ca au schimbat zona? :D |
Quote:
acuma a fost inlocuit de un LOGAN ROSU cu nr B 21 AUW ... Are ca zona : VACARESTI, METALURGIEI ( OBREGIA ) , TURNU MAGURELE, OLTENITEI si BRANCOVEANU !! Retineti nr ca poate ajuta !! ;):idea::arrow: |
Multumim ...
|
pentru cei care trec prin pitesti daca nu stiti deja MARE ATENTIE la fratii golesti/bvd republicii (sunt paralele) logan alb numar B XX SDW geamuri ionizate, sta pe partea stanga a drumului de regula (desi s-a mutat si pe drepata) ard si la centuri si la tot... e exact pe strada care duce spre centrul pitestiului si pe cea care duce spre bucuresti. nu stiu sa va zic un reper, dar e dupa gara cum te duci spre buc si inainte de gara cum te duci spre centrul pit
|
Quote:
|
UP-DATE :
Zona bulevardul UNIRI ( fantani ) - Decebal un logan ROSU cu nr B 32 MYB cu radar si folie pe toate geamurile ( astia au voie ) ;):arrow: |
Pai doar tu nu ai folie pe fata ! =))
|
Quote:
|
Bogdaproste. :D
|
Daca int pe cineva ....intre Ploiesti si Campina....un Logan alb cu folie pe toate gemurile.si piesa de rezistanta un RADAR::D...are la nr CWJ......
|
B 21 ALJ - ROSU
B 13 ALJ - GALBEN B 21 AOE - ROSU HAI SA NOTAM TOATE NUMERELE...continuati voi lista ca eu atat stiu! |
de maine seara radar fix pe dorobanti,intre orele 22 si 06.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:00. |
- Copyright 2026 4Tuning