![]() |
Re: Topic de OFF-TOPIC!
Quote:
|
baieti daca ramanem la afi palace yo vin... daca nu nu va suparati da nu vin pana acolo doar sa ne intalnim sa plecam incolo...
|
Salut poate facem o intalnire intre cluburi ! :D
|
ar fi marfa :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Intrati pe site-ul nostru va alegeti o masina pentru provocare si ma anuntati.
Numai bine 8) |
Quote:
|
Salutare si bine vam gasit, vad ca ati fost foarte ocupati cu gratare si provocari din partea cluburilor, pai momentan doar diciu poate sa se prezinte la linia gratarului cu 150 c' alt cineva nu cred ca are cum iar dupa cum banui eu, diciu sa apukat de treaba cu schimbarea motorului, deci nici el,:suspiciou de ci cine mai are 150 cp din club si vrea sa raspunda la provokare
|
Nu este neaparat o provocare..este mai mult o socializare..;)
|
Quote:
|
=))=))=)) ..........k eu vin la intalnirea dintre cluburi daca e ...da asta numai dupa ce termin harbu asta de masina ca deja ma apuca pe mine draci sa stau 2 luni fara ea nici daca imi venea din DE motorul nu stateam atat :))
bai nu va mai certati atat :) baiatul a zis masini peste 150 cp ce alea de 120 "sta in gat:P'" poate sa aibe 150 de cp si 2 tone si 120 si 1000 kg:) deci :) care ma ajuta si pe mine maine sa pun si eu ambrajul la masina :D da veniti cu niste torsuri :)))ca eu nam sa desfac planetarele:Dsau cine raq stie ce suruburi are acum :)) hai care vine ...care se baga :D |
Quote:
|
NJD,Daca ar fii vazut un moderator postul tau ti-ai fii luat banned pentru limbaj neadecvat.Pe aceasta cale ,iti spun clar si concis:EU NU TE-AM JIGNIT,DECI NU AI NICI CEL MAI MIC DREPT DE A MA JIGNI,SUB NICI UN FEL DE FORMA!!!
In alta ordine de idei,maine seara ,ora 20.30!!!,polivalenta:) Respect SRS!!! |
Poate ajung si eu baieti daca vand distantierele ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning