Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Corsa mea (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/20137-corsa-mea.html)

quick_5hifter 21-10-06 01:23

Re: Corsa mea

Quote:

Originally Posted by BH 07 MDF (Post 592717)
simplu shi de efect...
super tare a ieshit ...
shi jantele se potrivesc de minune ...
niste lambo-doors shi ar rupe gura targului :shock:

;)

unde vezi tu SIMPLU frate ???? ti se pare simplu ce vezi pe masina omului??? :rolleyes2 :shock: :!: :shock: :rolleyes2 aceeasi remarca si pentru reply-ul imediat urmator dupa cel citat de mine....
"simplu" ar fi insemnat niste prelungiri la barile normale (sau chiar lipsa prelungirilor) si jante mult mai ieftine, cum are tot poporul...faptul ca nu e plina de briz-briz-uri nu inseamna ca e simpla, masina iti sare in ochi (la modul placut :D )

felicitari proprietarului pentru modificari si subscriu la ideea cu stalpii negri ;) poti spune un pret pentru jante fara cauciucuri?

DVDValy 21-10-06 02:30

frumos frumos a iesit bestial ;)

vyper2thex 21-10-06 10:29

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 592999)
unde vezi tu SIMPLU frate ???? ti se pare simplu ce vezi pe masina omului??? :rolleyes2 :shock: :!: :shock: :rolleyes2 aceeasi remarca si pentru reply-ul imediat urmator dupa cel citat de mine....
"simplu" ar fi insemnat niste prelungiri la barile normale (sau chiar lipsa prelungirilor) si jante mult mai ieftine, cum are tot poporul...faptul ca nu e plina de briz-briz-uri nu inseamna ca e simpla, masina iti sare in ochi (la modul placut :D )

felicitari proprietarului pentru modificari si subscriu la ideea cu stalpii negri ;) poti spune un pret pentru jante fara cauciucuri?

Dap normal k iti pot spune... au fost 24 de milioane jantele din pacate exista doar pe 7,5x17

vyper2thex 21-10-06 10:33

Ma bucur k va place jucaria...diseara o sa vin shi eu pe la Pescarush...fiindca ieri nu am putut k a trebuit sa schimb timoneria la mashina...shi in service cand ma duc trebuie sa ma duc cu tablele...iar acu sunt pe table pana se deschide la service-ul ala sa mi le pun shi eu... asa k poate ne vedem diseara :D... fiindca cum au mai zis unii arata mai frumos in realitate. Eu spre exemplu in sfarshit am vazut perla in splendoarea ei aseara cand era parcata mashina sub un reflector...se vedea pur shi simplu violet toata mashina...iar perla este albastra :D...sper sa se vada bine perla la Pescarush.

vyper2thex 21-10-06 18:10

Am o intrebare foarte importanta pentru mine...shi astept parerea tuturor sau chiar experientza lor. Vreau sa shtiu ce sa ii fak la motor ...cip tuning sau flash tuning. Eu ma gandeam la Master Tuner pentru cip iar pentru flash la Aspad...park. Anyway sper sa imi dati cat mai multe sfaturi k nush sincer unde sa ma duc...

tocatoru 21-10-06 19:18

e frumoasa corza dar nu stiu daca ar lua premiul nobel intre ele mai sunt multe destul de reusite

vyper2thex 21-10-06 19:21

Quote:

Originally Posted by tocatoru (Post 593702)
e frumoasa corza dar nu stiu daca ar lua premiul nobel intre ele mai sunt multe destul de reusite

Nu ma deranjeaza dak mai sunt shi altele chiar shtiu una dintre ele care e reushita...dar nu mai e in Romania nici una cu wide-bodykit...

weedboy 22-10-06 06:24

am vazut masina ta live la pescarusu(22.10.2006):D si arata de 20x mai tare in realitate decat in poze................mult succes in continuare

vyper2thex 22-10-06 08:42

Quote:

Originally Posted by weedboy (Post 594202)
am vazut masina ta live la pescarusu(22.10.2006):D si arata de 20x mai tare in realitate decat in poze................mult succes in continuare

Ms ms pai am shi scris k o sa vin fiindca vineri nu am putut :D

Michael 22-10-06 11:45

vopseaua e intr-un mare fel.

vyper2thex 22-10-06 13:21

Quote:

Originally Posted by Michael (Post 594335)
vopseaua e intr-un mare fel.

Sorry dar nu inteleg ce ai vrut sa zici printr-un "mare fel". Vroiam sa vorbesc cu tine aseara dar nu ai oprit...vroiam sa te intreb cum ti-ai facut slotted discs pe fatza shi cum ti-ai pus discuri pe spate, cum ai tras furtunele shi dak ai folosit alta pompa de frana... ar fi mai simplu sa vorbim pe yahoo messenger daca vrei. Id-ul meu este [email protected]

B-69-TAU 23-10-06 00:26

tati stii bine ca eu unul sunt mort dupa masina ta, la cum arata e crima.... imi place la nebunie! sa ai mare grija de ea si stii ca de acum incolo

vyper2thex 23-10-06 14:40

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 595239)
tati stii bine ca eu unul sunt mort dupa masina ta, la cum arata e crima.... imi place la nebunie! sa ai mare grija de ea si stii ca de acum incolo

Aoleu Tau-le ce naiba nu poti sa pui shi u un post complet, k nu inteleg ce ai vrut sa zici...apropo ai vazut cat de mult te iubesc...am blokt circulatia doar k sa mai stam la un pahar de vorba :lol: :lol: :lol:

MKE 28-10-06 22:25

nimik nou ??? mai baga niste poze...;)

vyper2thex 29-10-06 01:23

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 602428)
nimik nou ??? mai baga niste poze...;)

Ink nimik trebuie sa ma duc sa imi pun folie shi sa vad dak pot sa ii pun distantiere pe spate(trebuie sa fie shi practic pentru mine)...cand mai am ceva nou postez...tot ma chinui sa pun poze in care se vede perla bine pe mashina dar acu camera mea e la Paris...asa k tre sa wait:sad:

All times are GMT +2. The time now is 03:28.

- Copyright 2026 4Tuning