![]() |
Re: Corsa mea
Quote:
"simplu" ar fi insemnat niste prelungiri la barile normale (sau chiar lipsa prelungirilor) si jante mult mai ieftine, cum are tot poporul...faptul ca nu e plina de briz-briz-uri nu inseamna ca e simpla, masina iti sare in ochi (la modul placut :D ) felicitari proprietarului pentru modificari si subscriu la ideea cu stalpii negri ;) poti spune un pret pentru jante fara cauciucuri? |
frumos frumos a iesit bestial ;)
|
Quote:
|
Ma bucur k va place jucaria...diseara o sa vin shi eu pe la Pescarush...fiindca ieri nu am putut k a trebuit sa schimb timoneria la mashina...shi in service cand ma duc trebuie sa ma duc cu tablele...iar acu sunt pe table pana se deschide la service-ul ala sa mi le pun shi eu... asa k poate ne vedem diseara :D... fiindca cum au mai zis unii arata mai frumos in realitate. Eu spre exemplu in sfarshit am vazut perla in splendoarea ei aseara cand era parcata mashina sub un reflector...se vedea pur shi simplu violet toata mashina...iar perla este albastra :D...sper sa se vada bine perla la Pescarush.
|
Am o intrebare foarte importanta pentru mine...shi astept parerea tuturor sau chiar experientza lor. Vreau sa shtiu ce sa ii fak la motor ...cip tuning sau flash tuning. Eu ma gandeam la Master Tuner pentru cip iar pentru flash la Aspad...park. Anyway sper sa imi dati cat mai multe sfaturi k nush sincer unde sa ma duc...
|
e frumoasa corza dar nu stiu daca ar lua premiul nobel intre ele mai sunt multe destul de reusite
|
Quote:
|
am vazut masina ta live la pescarusu(22.10.2006):D si arata de 20x mai tare in realitate decat in poze................mult succes in continuare
|
Quote:
|
vopseaua e intr-un mare fel.
|
Quote:
|
tati stii bine ca eu unul sunt mort dupa masina ta, la cum arata e crima.... imi place la nebunie! sa ai mare grija de ea si stii ca de acum incolo
|
Quote:
|
nimik nou ??? mai baga niste poze...;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning