![]() |
Re: E36 - Refreshed
Quote:
|
ti-am vazut masina pe antena 3 si tvr 1, la stirea aia cu protestul :D
e vedeta deja :-) |
Quote:
poti sa incerci nu ai nimic de pierdut, daca sa zicem, ca nu-ti place, poti sa le stergi imediat cu diluant, dar sunt sigur ca o sa-ti placa am mai facut si eu asa la mai multe stopuri si mi-a iesit bine :) bafta cu el |
Quote:
ar da bine cu stopurile de m3 cu alb. |
Quote:
+ 1 de la mine. |
Quote:
Legat de stopuri, eu ma gandeam sa-mi cumpar d-astea pe viitor, pe negru cu LED-uri de la Dectane parca: https://i.imgur.com/CrTxr.jpg . Le-am vazut pe un e36 albastru mai deschis putin in germania si aratau super. Scumpe nu-s dar acum toti banii vor merge pe jante luna viitoare ca vreau ceva fain de tot :rolleyes2 |
Quote:
|
Aici e mai pe larg despre protestul din Sibiu: https://www.youtube.com/watch?v=06ysZVMWoAQ
Pe posturile nationale a fost un reportaj cu protestele din toata tara si au fost si de la noi niste secvente mici de tot, asa in trecere.. |
2 Attachment(s)
Update: 2 poze sexy cu niste jante faine de "imprumut" de la my bro Iuly cu HMM-ul..
Parca e complet schimbata masina cu jante pe 17 si cu buza. Maine las si suspensia spate jos in sfarsit. Din cate am vazut ar mai avea de coborat inca 3-4 cm deci sper sa nu mai stea curu` sus :)) Intre timp, CUMPAR jante pe 17-18", cu buza neaparat sa fie, ceva model deosebit. Cand n-aveam banii pt ele am gasit o multime de modele interesante, acum ca ii am nu prea mai gasesc... poate imi ofera cineva ceva. |
Quote:
|
:)) sper sa-mi gasesc si eu niste jante cat mai rapid ca deja nu mai am rabdare.
Se vede diferenta de cand am lasat-o azi, nu mult, dar nu mai are asa fundul sus... Cam 2cm parca a coborat, mai fac poze curand. |
Quote:
daca nu ar avea colegul cu hmm topic aici ti-as zice sa nu i le mai dai inapoi:shock:,da asa nu se poate:)) |
:)) sper sa-mi gasesc si eu niste jante cat mai rapid ca deja nu mai am rabdare.
Se vede diferenta de cand am lasat-o azi, nu mult, dar nu mai are asa fundul sus... Cam 2cm parca a coborat, mai fac poze curand. |
ia vezi poate hmm iti imprumuta asa pt o proba si semnalele poate o sa iti placa mai mult de cat astea!:rolleyes2
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
- Copyright 2026 4Tuning