![]() |
Re: Mashinile nasoale din oradea...
mai punetzi si voi ceva poze cu mashini oameni buni!!!!!!
|
Fratilor ieri cand veneam spre casa in fata mea o dacie rosie cu barile si 2 dungi pe lateral albastru ala taranesc mai bine zis bleo!!!:D:D deci aia chiar era naspa rau.....nu am nik cu cei care au dacii'.....dar nici chiar, asa pacat k nu aveam aparat;):)
|
Mihaitza, Zuky, Big Mafia? Parintii vostri au masini? Ia puneti niste poze cu ele, sa vedem si noi, cum de-ati ajuns voi sa judecati masinile altora...
Absolut, mertzul si dacia de dj sunt nasoale, dar va cam umflati in pene aiurea... ps na c-am mai strans un post :lol: :lol: :lol: ioi, ce-mi plac glumele mele... |
Da parintzi mei au masina...........dak tu esti asa tare peste tot dc nu pui si u poze cu masina ta..........;);)
|
Multumit domnu' Mihaitza? Oricum, e mai interesant ce-i in interior ;) .
Si cred ca-i voi da rescale, ca e cam mare pozaaa :-P |
da ff multumit:D:Dsi incearca sa nu iei de toata lumea................:):)
|
bai omu naturii!!!:):):):)da parintzi au mashina si ii stock nu am ce arata pe ea...dar pe topicu asta comentam mashinile nasoale din oradea....si pot sa zik k is cateva...poate k pe la tine is numa mashini super...da mnoah aici ii mai altfel :):):)...no ofense :D
|
si la bucale is destule cazaturi, dar daca faceti un topic sustineti-l si voi, ca in afara de doua masini (dintre care una de dolj :lol: ) si un opel avariat care saracu nu prea avea ce cauta nu ati vanat altceva...
sa inteleg ca aveti doar un aparat foto? pai va sugerez sa faceti poze la taxiuri, ca in bucale alea sunt cele mai penale, si la exterior si la interior, sa vedeti ce-si fac oamenii in masina firmei, zici ca suntem in pakistan nu altceva! |
la noi taxiurile nu sunt chiar asa de penale k la voi;):) iar stim noi la ce masini sa facem poze;):)
|
pai nu prea se vede... si-i greu si cu gramatica asta :headache:
|
se pare k tu numa critiza stii...pune si tu poze cu taxiurile de pe la voi dak zici k is chiar asa penale :)
|
da da domnu' stie tot!!!!!!!!!!!!!:):)
|
mai baieti!!! aici om u are dreptate ...eu am fost sofer 6 ani personal la un mare bos...si am fost f f f mult in bucuresti iar acolo circulam cu taxi....pai sincer jale in ce stare sunt multe dintre ele...intradevar strazile bucurestiului sunt destul de avcariate iar taximetristi cum lucreaza pe masina inchiriata nu au grija masini...dau in gropi de rupe trapezuri si planetare..interioare varza...de preturi sa nici nu discutam :):):) incercam sa nu zic nimic sa nu ma citeasca ca sunt din afara bucurestiului :):) deci jale ce simti in podeaua lor...toate elementele masini scartzaie bat etc etc ;)...in schimb am stat in moldova 8 luni acolo frate masini ingrijite lustruite personale si cu acest cuvant am zis totul...ce e al tau ai grija lui ce e a firmei...doamne fereste!!!:):)
|
da stiu k masinile de taxi is varza ce sa-i faci dak nu grijesc adik pur si simplu nu ii intereseaza!!si la noi mai sunt unele de ex matizurile'!!;)
|
si yo am avut okazia sa calatoresk cu taxiu in bukureshti...experinetza de o viatza...si te F** la bani cum pot ei mai bine...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning