![]() |
Re: Soferul si masina
Quote:
|
Quote:
Masina ta cat d grea e? |
Are 1100 kg... (cu preshurile din interior cu tot :lol:)...
Nu..., serios acum, 1100 kg |
Quote:
Deci Passatu are asa: -1.9tdi fara 4x4 1395kg -2.5tdi v6 1510kg Deci 1.9tdi 4x4 sigur nu are peste 1500kg! ;) Si al tau Bogdane are vreo 1300kg poate si mai putin ca un Golf IV Variant 1.9tdi are 1350kg! :lol: |
pai asa mi-a zis prop. si eu aveam semne de intrebare ca un A4 are 1470 de kile cu motorul ala.
a mea, in talon are 1310. cu mine 90 de kg si cu 3/4 de rezervor... nu mai e asa mare dif intre noi :( |
Pai tui nu stii mah ca atunci cand te dai tre sa ai mai putina motorina in rezervor ca sa nu cantarest mult?
Da-te si tu cu bidonul de 2 L in portbagaj ca sa nu cantareasca mult. Eventual pui pe cineva sa alerge pe langa masina cu bidonu-n mana :lol: |
Cel mai bine pui 5L de motorina in rezervor..si la volan il pui pe Bobby...ca,cantareste mai putin! :lol:
|
Pai d-aia eu nici nu vreau sa ma ingras frate ca pe urma daca "ma face" baietii la liniutze :lol:
|
las' Donule k dak te ingrasi incepi sa mai arunci de prin masina un scaun,banketa,ceva.....k sa compensezi...deci vezi....tot raul spre bine...po sa te ingrasi k lumea acuma....:-) :-)
|
Parerea mea este ca soferul conteaza mai mult decat masina.........lunile trecute am vazut la Tv o cursa intre Andrei Duban si Adi de la Valcea(bleah) su 2 Alfa Romeo identice si Duban a castigat cu mult in fata, ba mai mult manelistul ala a avut probleme la plecare. Pun pariu ca si daca avea 10cai in plus tot pierdea
|
Da, insa Duban chiar detzine o masina Alfa Romeo fatza de Adi de la Valcea care a trebuit sa se dea cu o Alfa noua. Nu cunostea masina, nu stia unde pleaca mai bine..., fatza de Corvette-ul pe care il detzinea atunci... ca am inteles ca l-a vandut.
|
Quote:
|
Quote:
|
nu e chiar asha.....dak s-a suit pt prima data in mashina e kalr....abia a reushit sa bage in viteza(glumeam)...dar poate e ambreiaju` sus...,poate e prea jos, poate nush ce ***....sunt mai multe chestii!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:40. |
- Copyright 2026 4Tuning