![]() |
Re: Deva, Hunedoara ?
Quote:
|
Quote:
Dar e totusi sper ca voi glumitzi......:D |
Quote:
De acuma in colo va anuntz cand glumesc :) |
Deci BAD-GUY BMW320i VS TTT Fiat Doblo Cargo, drum de cincis virajat. Tudoran a zis "Da, fara sa stau pe ganduri!" Ce zici Bad-Guy, ii scoti condusu din cap?
|
Quote:
|
Mi se pare mie sau au disparut 2 posturi..unu de la bad-guy si unu de la mutzu! Se pare ca moderatoru nostru drag isi face treaba :D
|
Quote:
|
Quote:
hai du-te |
Quote:
|
Quote:
Nu te dai rotund pe aici, ca oricum esti anti-talent, degeaba ai 150 cp, ca te rezolv urgent.. |
Quote:
Quote:
Nu de alta, dar nu facetzi decat sa tulburatzi apele pe aici(amandoi!!!) Dak nu vrea sa concureze, nu vrea si gata ...are el motivele lui(te rog muztu nu interpreta;) ) Si-n plus de o saptamana se vorbeste aici numai pe tema asta si degeaba(vad ca nici unu nu lasa de la el). Devine FOARTE plictisitor topicu asta... |
Quote:
|
Quote:
Acuma ar fi trebuit sa vin si eu sa-l injur si amenintzari etc. pt. ce a facut,dar noroc ca-l cunosc si stiu cat il duce capul la fel stiu cat il duce capu si pe Dadi...daca atata pot ei ce vretzi... :),daca vretzi sa va punetzi bine cu ei laudatzi sistemele audio de la ei din masina sau cat de bine conduc,si suntetzi cei mai buni prieteni ai lor ;). |
Quote:
PS - nu stiu a cui e Calibra cu nr. de Arges din oras dar arata super!!!:)...pun pariu pe orice ca lui fast_racer i se scurg ochii dupa ea...Prietenii stiu DE CE !!!:D |
PS....o sa postez si eu la Hunedoara/Deva niste poze cu "bolidu" numai sa fac niste poze mai noi....ca ce am sunt cam naspa....si pt. asta tre sa-l duc si la spalator...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning