![]() |
Re: Machetele mele - alex_muresan2009
Quote:
Quote:
E intr-adevar luat bine,dar e carca de lucru la el;) |
Quote:
as fi dat banii aia pe ea doar daca facea parte dintr-un proiect ceva..sau se facea tuning pe ea... |
Quote:
|
nu stiu momentan ce voi face cu bmw-ul kyosho....probabil ca ii voi prelucra niste geamuri...nu stiu inca nimic,dar daca mai voi apuca de ea, am sa va anunt...
|
de saptamana aceasta voi reveni cu machete noi.deocamdata doar doua(Audi A4 Avant Minichamps,Porsche 997 GT3 Autoart),dar sa speram ca se vor inmulti....
|
8 Attachment(s)
Pentru astazi
Audi A4 Avant Minichamps 1/18(multumesc ciprian_f): -mocheta interior+portbagaj; -cotiera rabatabila; -plasa in portbagaj; -sistem de sustinere a portbagajului si a capotei de la motor ca cel real; -centuri din material textil Va las sa admirati pozele si astept pareri |
hopa. altul.:razz: mai mai, dar acum o sa ma obisnuiesc sa bagi numai deastea.chiar imi place A4-le asta, am pus si eu ochii pe el, frumos de tot, bravo:!: asteptam un Porsche, prietenii stiu de ce:paper::drunk:
|
mersi Emil,dar s-ar putea sa se mai strecoare cate un bburago sau maisto ceva...doar sa fie vreun model ce imi place foarte mult.Porschele urmeaza maine
|
Poti spune lejer din poze ca e real...frumoasa macheta man:!:
|
Quote:
|
am avut macheta asta pe rosu, mi se pare ca era RS dar in fond e aceeasi matrita....este ireprosabil lucrata, este grea(ceea ce il consider un plus la1/18 cat si la 1/43) singura chestie care nu mi-a placut pentru ca sint carcotas este ca la a mea nu bracau rotile prea mult....de fapt doar se miscau foarte putin...este la fel si la asta sau numai la RS era asa?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)